SERVICE

service

Håll igång maskinerna. Karriärmöjligheter hos John Deere återförsäljare.

En servicekarriär kan börja med en praktikplats, med olika möjligheter att utvecklas till en servicespecialist eller till och med verkstadschef eller högre. Du får den specialistutbildning du behöver för att kunna arbeta på högteknologiska maskiner – allt från gräsklippare till självgående exakthackar, och från traktorer till satellitbaserade guidningssystem.

Hitta en John Deere återförsäljare nära dig och se vilka öppningar som finns

Välj och kontakta din återförsäljare

 • Toppmoderna verktyg

  När du arbetar med den senaste och bästa utrustningen, är det enkelt att nå fantastiska resultat.

  Toppmoderna verktyg
 • Förstklassig service

  Att ge förstklassig service handlar om en drift att få allt rätt, varje gång.

  Förstklassig service
 • Maximera körtiden

  När vi gör vårt jobb rätt så lagar vi inte bara maskiner, vi stärker företag.

  Maximera drifttid

Typiska jobb inom service

Servicechef


Du har det övergripande ansvaret för serviceteamet som ger kunder råd om reparationer och uppgraderingar – på fältet och i verkstaden. Därför driver du på servicekvalitet och lönsamhet med total kundtillfredsställelse som mål.

Tekniker


Du utför diagnoser, reparationer och underhållsarbete på kund- och återförsäljarägd utrustning, samt ger kunder råd om optimala maskinjusteringar och uppgraderingar.

Servicespecialist


Du utför komplexa diagnoser och reparationer på  för specifika maskiner (traktorer, sprutor, tröskor, grönytemaskiner och teknik för precisionslantbruk). Du ger kunder råd om optimala maskinjusteringar och -uppgraderingar. Du agerar som expertkontakt för kollegor och kunder.

Specialist på Connected Support™ (uppkopplad support)


Du drar full nytta av kraften i maskinuppkoppling och John Deere Connected Support™ verktygen för att säkerställa maskiners körtid och prestanda enligt serviceavtal.

Servicepraktikant


Du lär dig allt om arbetet som servicetekniker hos återförsäljaren i kombination med besök på en teknisk utbildning. Du utför, tillsammans med en mentor, grundläggande reparationer av lantbruks- eller grönyteutrustning och deltar även i en teknisk utbildning.

Jobben och arbetsbeskrivningarna som publiceras på den här webbplatsen ska förstås som exempel – arbetsbeskrivningarna på de jobb som faktiskt erbjuds av återförsäljare kan variera. Alla samtal beträffande anställningsvillkor hos återförsäljare försiggår enbart mellan sökanden och återförsäljaren, och detsamma gäller all annan kommunikation, t.ex. jobbansökningar och intervjuer.