INTEGRERADE LÖSNINGAR

Integrated Solutions

Lösningar för kunder. Karriärmöjligheter hos John Deere återförsäljare.

John Deere erbjuder smidig uppkoppling mellan maskiner, smart teknik och data för att tillhandahålla lösningar för kunders fältarbete. När du arbetar med integrerade lösningar hos en John Deere återförsäljare, arbetar du i en värld med ständig utveckling, där du hjälper kunderna att utnyttja fördelarna med maskiner och teknik där man använder data och insikter för att uppnå högre produktivitet och ekologisk hållbarhet.

Hitta en John Deere återförsäljare nära dig och se vilka öppningar som finns

Välj och kontakta din återförsäljare

 • Vi lyssnar

  Vi skapar en förståelse för kundens behov för att kunna leverera skräddarsydda lösningar.

  Vi lyssnar
 • Konkret hjälp

  Vi är beredda att hjälpa våra kunder att dra full nytta av fördelarna med innovativ teknik.

  Vi är praktiska
 • Vi är utbildade experter

  Att ständigt utveckla vår kunskap och expertis är nyckeln till att kunna tillhandahålla lösningar för kundernas produktionssystem.

  Vi är utbildade experter

Typiska jobb inom integrerade lösningar

Chef, integrerade lösningar


Du leder utvecklingen och implementeringen av integrerade lösningar för hela organisationen, inklusive FarmSight Services™. Du har ett tätt samarbete med andra avdelningar och externa aktörer.

Supportspecialist, integrerade lösningar


Du stöder och marknadsför de tjänster återförsäljaren tillhandahåller inom ramarna för FarmSight™ Services genom att stå för praktisk expertkunskap, personalutbildning, och genom att stödja implementeringen av de olika integrerade lösningarna.

Konsult, integrerade lösningar, teknik för precisionslantbruk


Du står för expertkunskap vid försäljning, leverans och uppbackning av produkter och tjänster för precisionslantbruk. Du skapar ett genuint mervärde för både återförsäljare och kunder i din roll som expert på lösningar för precisionslantbruk.

Jobben och arbetsbeskrivningarna som publiceras på den här webbplatsen ska förstås som exempel – arbetsbeskrivningarna på de jobb som faktiskt erbjuds av återförsäljare kan variera. Alla samtal beträffande anställningsvillkor hos återförsäljare försiggår enbart mellan sökanden och återförsäljaren, och detsamma gäller all annan kommunikation, t.ex. jobbansökningar och intervjuer.