Försäljning

Sales

Sälj det bästa och gör skillnad. Karriärmöjligheter hos John Deere återförsäljare.

Att arbeta med försäljning betyder så mycket mer än att bara sälja utrustning. Det handlar om att kunna förstå kundernas behov för att hitta rätt lösning för deras verksamhet. Vi utbildar dig fullt ut på alla våra senaste produkter, tjänster och försäljningsverktyg, samt säljteknik. Du får möjlighet att specialisera dig på lantbruks- eller grönyteutrustning, begagnad utrustning samt branschledande integrerade lösningar.

Hitta en John Deere återförsäljare nära dig och se vilka öppningar som finns

Välj och kontakta din återförsäljare

 • Det bästa för alla

  När en lösning är helt rätt för din kund har du gjort mer än att sälja – du har levererat ett värde.

  Alla vinner
 • Fantastiska relationer

  När du har svaren, lägger du grunden för tilliten som leder till affärer.

  Fantastiska relationer
 • En stolthet i det du gör

  Du arbetar med självförtroende grundat i det starka varumärket John Deere.

  Stolt att göra det du gör

Typiska jobb inom försäljning

Försäljningschef


Du leder och ansvarar för ett försäljningsteam för att genomföra och utvärdera försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter, inklusive implementering av försäljningsstrategier, försäljningsvision, årliga mål, försäljningsrutiner och marknadsplaner.

Säljare


Samtidigt som du stärker kundrelationer, ger du kunder råd och erbjuder lösningar med både ny och begagnad lantbruks- och grönyteutrustning samt återförsäljarens tjänster i form av teknik för precisionslantbruk.

Säljspecialist


Du använder din expertis för att stödja försäljningen av produkter, tjänster och lösningar. Du bistår övriga i säljteamet när det krävs expertkunskaper för att erbjuda kunden den bäst anpassade lösningen och hjälpa vederbörande att maximera nyttan med den.

Specialist på begagnad utrustning


Du hjälper till med allt som rör marknadsföring, försäljning och riktlinjer på området begagnad utrustning, samt lämna förslag och ge rekommendationer om förändringar och förbättringar till chefen för begagnad utrustning.

Chef, begagnad utrustning


Du ansvarar för den övergripande, verksamheten och riktlinjerna på området begagnad utrustning, inklusive marknadsföring, försäljning, planering, lagerutvärdering, prissättning, lönsamhet och lageromsättning.

Jobben och arbetsbeskrivningarna som publiceras på den här webbplatsen ska förstås som exempel – arbetsbeskrivningarna på de jobb som faktiskt erbjuds av återförsäljare kan variera. Alla samtal beträffande anställningsvillkor hos återförsäljare försiggår enbart mellan sökanden och återförsäljaren, och detsamma gäller all annan kommunikation, t.ex. jobbansökningar och intervjuer.