M900(i)-serien

M900i Hero

Passar perfekt till din gröda

Tre tankstorlekar från 4 400 till 6 200 liter, tvådelade eller tredelade ramper från 24 till 40 meter, och ISOBUS som tillval. M900(i) är ditt bästa val för småfröiga grödor som vete och korn.

 

Enkla manuella reglage

Enkla manuella reglage

Pålitliga, manuella ventiler med enkel konstruktion och ett lågt underhållsbehov minskar risken för fel. Letar du efter mer avancerade finesser? Då finns AutoFill påfylling eller AutoDilute utspädning som tillval!

TwinSelect

TwinSelect™ munstycksstyrning

Att byta munstycken beroende på vädret, eller när det är dags att spruta gödning istället för växtskyddsmedel är lika enkelt som att trycka på en knapp med TwinSelect™ munstycksstyrning (tillval). Det sparar tid, ger dig större flexibilitet och hjälper dig att alltid tillämpa målmängden oberoende av spruthastigheten.

25 cm munstycksavstånd

25 cm munstycksavstånd

Med 25 cm munstycksavstånd kan du arbeta med lägre ramphöjd för att bibehålla en fin dusch och minska avdriften utan att kompromissa med droppspektrumet.

Sluten överföring

Sluten överföring

Med vår enkla anslutning till alla slutna överföringssystem undviker du i det närmaste all kontakt med växtskyddspreparat. Påfyllning och diskning utförs genom direkt anslutning till behållaren med en adapter, allmänt använd av tillverkare av växtskyddsmedel.

  • TerrainControl Pro och TerrainCommand Pro

    Med TerrainControl Pro och TerrainCommand Pro är sprutrampen alltid rätt placerad för optimal täckning. Ändamålsenligt utformade hybridlägessensorer används för att säkra att sprutrampen alltid är i rätt läge, vilket ger en konstant spruthöjd för mindre avdrift, högre hastigheter och stressfriare körning.

    TerrainControl
  • Individuell munstyckskontroll

    Individuell munstyckskontroll är exaktare, sänker insatskostnaderna, ökar den potentiella avkastningen och bidrar till ett ökat miljöskydd genom att minska över- eller underdosering.

    glidblock till m900i-sprutare

MODELLTANKVOLYMRAMPBREDDPUMPKAPACITET

4 400 liter

24–40 m

560 liter/min

5 200 liter

24–40 m

560 liter/min

6 200 liter

24–40 m

560 liter/min