Guidningslösningar

Guidningslösningar

System för flera märken för alla tillämpningar

Kör du inte bara maskiner från John Deere? Inga problem. Vi har ett brett utbud av guidningssystem för många olika maskinmärken och tillämpningar. Det beror på att vi utformar och bygger våra egna guidningssystem. Vi kan skräddarsy de elektroniska systemen för enskilda maskiner. Fråga din återförsäljare hur du kan dra nytta av automatisk styrning.

Sömlöst integrerade

Sömlöst integrerade

Alla våra komponenter är utbytbara och även om din maskin inte är grön och gul kan du fortfarande dra nytta av tekniken för precisionsjordbruk.

Enkelt att använda

Enkelt att använda

Alla komponenter och programvaror skapas av oss. Utvecklade med och för lantbrukare är de enkla att använda och byggda för en lång livslängd.

Mätbar lönsamhet

Mätbar lönsamhet

Dina data lagras säkert i John Deere Operations CenterTM för detaljerad analys av maskinens effektivitet, avkastning och mer, för att hjälpa till att hålla lönsamheten uppe.

Automationssystem

Automationssystem

Ta bort stressen från repetivitiva arbetsuppgifter med våra styrenheter och programmerbara enheter. De hjälper dig att optimera maskinprestandan och eliminera kostsamma misstag.

Platsspecifikt jordbruk

Platsspecifikt jordbruk

Ta reda på hur fältdata från flera källor används för att skapa kartor med variabla mängder, som gör det möjligt att hantera enskilda områden på fältet för att förbättra tillväxt och avkastning.

Smart jordbruk: Grunderna

Smart jordbruk: Grunderna

För att komma igång med din resa med precisionslantbruk behöver du bara en mottagare, monitor, JDLink™ anslutning och ett konto hos John Deere Operations Center™. Dessutom har du tillgång till John Deere Operations Center™ gratis!