Guidning

Guidningslösningar

System för flera olika maskinmärken och alla tillämpningar

Har du en blandad maskinpark? Det är inga problem. Vårt breda sortiment av guidningssystem innehåller lösningar för många olika märken och tillämpningar. Det beror på att vi utvecklar och tillverkar våra egna guidningssystem. Vi kan skräddarsy de elektroniska systemen för enskilda maskiner. Din återförsäljare kan berätta mer om hur du kan utnyttja automatisk styrning.

Sömlöst integrerade

Sömlöst integrerade

Alla våra komponenter är utbytbara och även om din maskin inte är grön och gul kan du fortfarande dra nytta av tekniken för precisionslantbruk.

Enkelt att använda

Lättanvända

Alla komponenter och program skapas av oss. De är utvecklade med och för lantbrukare, vilket gör dem lättanvända och konstruerade för att hålla länge.

Mätbar lönsamhet

Mätbar lönsamhet

Dina data lagras säkert i John Deere Operations CenterTM för detaljerad analys av maskinens effektivitet med mera, t.ex. avkastning, så att du håller lönsamheten uppe.

Automatik

Automatik

Gör repetitiva arbetsuppgifter mindre stressande med våra styrenheter och programmerbara enheter. De hjälper dig att optimera maskinprestandan och eliminera kostsamma misstag.

Platsspecifikt jordbruk

Platsspecifikt jordbruk

Ta reda på hur fältdata från flera källor används för att skapa kartor med variabla mängder, som gör det möjligt att hantera enskilda områden på fältet för att förbättra tillväxt och avkastning.

Smart jordbruk: Grunderna

Smart jordbruk: Grunderna

För att komma igång med din resa med precisionslantbruk behöver du bara en mottagare, monitor, JDLink™ anslutning och ett konto hos John Deere Operations Center™. Dessutom har du tillgång till John Deere Operations Center™ gratis!