Smart lantbruk: Grundläggande

Smart jordbruk: Grunderna
StarFire™ positionsmottagare

StarFire™ positionsmottagare

StarFire™ positionsmottagarna har utvecklats och tillverkats av oss, använder vårt eget världsomspännande nätverk av referensstationer, och erbjuder överlägsen signalnoggrannhet.

Intelligenta monitorer

Intelligenta monitorer

Våra intuitiva pekskärmsmonitorer är en central del av tekniken för precisionslantbruk. Monitorerna är ISOBUS-kompatibla med enkla menyer och anpassningsbara skärmar.

JDLink™ anslutning

JDLink™ uppkoppling

JDLink™ erbjuder tvåvägsanslutning för automatisk uppladdning av maskin- och odlingsdata till John Deere Operations Center™ och för fjärrövervakning i realtid.

Sömlöst integrerade

Sömlöst integrerade

Alla våra komponenter är utbytbara och även om din maskin inte är grön och gul kan du fortfarande dra nytta av tekniken för precisionslantbruk.

Enkelt att använda

Lättanvända

Alla komponenter och program skapas av oss. De är utvecklade med och för lantbrukare, vilket gör dem lättanvända och konstruerade för att hålla länge.

Mätbar lönsamhet

Mätbar lönsamhet

Dina data lagras säkert i John Deere Operations CenterTM för detaljerad analys av maskinens effektivitet med mera, t.ex. avkastning, så att du håller lönsamheten uppe.

Guidningslösningar

Guidning

Inga mistor, inga överlappningar, och du följer automatiskt i exakt samma spår varje gång. Vi erbjuder mycket hög precision och har utökat vårt utbud av guidningssystem med lösningar för alla maskinmärken.

Automatik

Automatik

Gör repetitiva arbetsuppgifter mindre stressande med våra styrenheter och programmerbara enheter. De hjälper dig att optimera maskinprestandan och eliminera kostsamma misstag.

Platsspecifikt lantbruk

Platsspecifikt lantbruk

Få reda på hur fältdata från flera olika källor används för att skapa kartor för variabel mängdreglering, som möjliggör platsspecifik behandling av olika områden på fältet för att förbättra tillväxt och avkastning.