Expert Check

Expert Check – Håller prestandan uppe

Mer körtid, maximal prestanda och lägre kostnader för alla maskintyper. Med en John Deere Expert Check säkrar du att din maskin är redo för säsongsstart.

Just nu pågår kampanj på Expert Check hos våra återförsäljare. Kontakta din närmsta återförsäljare för att ta del av erbjudandet!

 

Hitta din närmaste expert

Förhindra reparationer

Förhindra reparationer

Du kan spara mycket pengar med en kontroll i rätt tid. Efter en säsong med hårt arbete behöver din maskin inspekteras så att den är redo för nästa. Våra experterutför tester för att säkra att varje komponent håller måttet. De använder fabriksframtagna checklistor som täcker in allt som är viktigt för säkerhet och körtid.

Expert Check 7+

Expert Check 7+

Våra maskiner är byggda för att hålla, det är därför som vi erbjuder denna speciella kontroll utformad för maskiner som inte används lika ofta. I en Expert Check ingår en rapport om din trotjänares skick med olika erbjudanden om lösningar utifrån maskinanvändning, som passar din budget. Det bästa är att lösa problem innan de uppstår, och samtidigt öka prestandan och sänka kostnaderna.En Expert Check maximerar dessutom maskinens andrahandsvärde.

Expert Check för alla datortyper

Expert Check för alla maskintyper

Det finns en Expert Check för fler än 30 av John Deeres maskinmodeller; traktorer, tröskor, balpressar, sprutor, självgående exakthackar och grönytemaskiner. Se till så att maximal körtid och prestanda bibehålls, och att kostnaderna hålls nere oavsett hur gamla dina maskiner är!

körtid

Körtid

Maximera maskintillgängligheten genom att minska stilleståndstiden med upp till 90 %. Du kan lita på att vi gör allt för att dina maskiner ska fungera problemfritt, så att du kan fokusera på det du tycker är viktigast – själva verksamheten.

Driftskostnader

Driftskostnader

Förhindra oavsiktliga skador och minska driftskostnaderna med förebyggande inspektioner genomförda av våra specialister. De granskar noggrant din begagnade John Deere traktor för att upptäcka om något inte fungerar perfekt.

Komfort

Komfort

Få maximal komfort med en kontroll av din hytt och framaxelfjädringen för att säkerställa en smidig och bekväm körning, även i de tuffaste arbetsmiljöer.

Undvik maskinstillestånd

Undvik maskinstillestånd

När skörden ska bärgas finns det helt enkelt ingen tid för maskinstillestånd. John Deeres tekniker får regelbunden fortbildning och har tillgång till fabriksverktyg, analysfunktioner och programvara för att kunna avgöra hur det står till med din maskin, och vad den behöver. Det kan minska risken för maskinstillestånd med upp till 90 %.

Perfekta resultat

Perfekta resultat

Prestandan hos din säsongsutrustning är avgörande för att du ska få bästa resultat: optimal snittkvalitet på självgående exakthackar, förstklassig urtröskning och separering med din tröska, ett exakt sprutmönster med din spruta, samt en balpress som ger utmärkt balkvalitet och regelbundenhet.

Lägre driftskostnader

Lägre driftskostnader

En lös remspännare kan inverka på drivrem och remskiva och orsaka fler reparationer. Det är bättre att sätta stopp för händelseförloppet i tid och undvika maskinstillestånd med en John Deere Expert Check.

körtid

Körtid

Maximera maskintillgängligheten genom att minska stilleståndstiden med upp till 90 %. Du kan lita på att vi gör allt för att dina maskiner ska fungera problemfritt, så att du kan fokusera på det du tycker är viktigast – själva verksamheten.

Säkerhet

Säkerhet

Naturligtvis är säkerheten för dig och dina anställda av största vikt. En John Deere Expert Check inkluderar kontroll av belysning, säte och säkerhetsbälte, skydd, bromsar, lastare, hjulskruvar, med mera.

Prestanda

Prestanda

Visst är grönytorna ditt värdefullaste kapital? De förtjänar att behandlas med omsorg. Snittkvaliteten som en John Deere Expert Check ger dig gör stor skillnad.

Alla våra skördemaskiner genomgår en Expert Check. Den grundliga inspektionen gör oss trygga i vetskapen om att vi är väl förberedda för säsongen.

Andreas Bollwerk
Andreas Bollwerk
Lohnunternehmen Bollwerk GmbH

Ytterligare resurser

John Deere Connected Support™

Koppla upp dig mot framgång! Via uppkopplad support får våra återförsäljare besked om potentiella problem så att de kan lösas med realtidsdiagnostik. Vi hjälper dig att hålla dina maskiner igång.

Läs mer

John Deere Financial

Vår långa erfarenhet gör att vi förstår våra kunder bättre än de flesta, deras verksamheter och deras behov, inte minst vad finansiering beträffar. Det finns alltid en lösning, oavsett det handlar om köp, leasing eller uthyrning.

Läs mer

Stellar Support

Din supportportal för precisionslantbruk som ger dig tillgång till de senaste programmen, manualerna och utbildningarna. Hitta allt du behöver för att hålla dig uppdaterad och optimera verksamheten.