John Deere Expert Check 7+

Expert Check

Expert Check 7+ – Länge leve din John Deere

Tidigare maskiner som inte används lika mycket längre bör också hållas i bästa skick. Expert Check 7+ är ett kostnadseffektivt sätt att hålla dem i topptrim. Specialframtagna, utprovade tjänster och budgetvänliga lösningar ger ökad drifttid, komfort och säkerhet.

maskiner-img

Säkra dina maskiners hållbarhet

Våra maskiner är byggda för att hålla länge, därför erbjuder vi också en Expert Check för maskiner som har mer än 7 år på nacken. Efter kontrollen får du en rapport om maskinens skick, tillsammans med rekommenderade åtgärder baserat på maskinanvändning, som passar din budget. Det bästa är att lösa problem innan de uppstår, och samtidigt bibehålla prestandan till en låg kostnad. Det finns en Expert 7+ för traktorer, tröskor, självgående exakthackar, sprutor och balpressar.

expert-check-7+-maskiner

Expert Check 7+ för alla maskiner

Oavsett det rör sig om en traktor, en tröska eller en spruta, om din John Deere maskin har mer än 7 år på nacken är vår Expert Check 7+ det rätta valet. Bestäm snabbt och enkelt vilket underhåll du vill ha utfört baserat på den rapport som våra experter tar fram. På så sätt kan din maskin fortsätta att prestera på topp även efter många års trogen tjänst.

tillverkningsområde

Expert Check – Så gott som ny

Är din maskin fortfarande relativt ny eller ännu inte 7 år fyllda? Även då kan en snabb kontroll spara mycket pengar. Efter en hård arbetssäsong behöver dina maskiner en noggrann inspektion för att vara redo för nästa. Våra experter genomför tester för att säkerställa att varje del fungerar som en ny. En fabriksgodkänd inspektionslista omfattar allt som är avgörande för säkerhet och drifttid. För att ta reda på mer om vår Expert Check för nyare maskiner klickar du bara på knappen nedan.

Dina fördelar

Tekniker

Körtid

Vår grundliga tekniska inspektion säkerställer att din maskin är tillgänglig när du behöver den.

Arbetare

Lägre driftskostnader

Med Expert Check 7+ och vårt stora maskinbestånd kan vi erbjuda olika lösningar för reservdelsutbyte, t.ex. originaldelar, Alternatives by John Deere och Reman fabriksrenovering. Detta ger en betydande kostnadsminskning på upp till 40 % på reservdelar, samt en annan stor fördel med den förebyggande inspektionen: en kraftig minskning av oavsiktliga skador!

optimal-säkerhet

Optimal säkerhet

Våra tekniker har genomgått en omfattande utbildning och har många års erfarenhet av att inspektera och underhålla John Deere maskiner. De kommer hittar allt som eventuellt äventyrar säkerheten

ökad-komfort

Ökad komfort

Vi kontrollerar hyttfjädring, ackumulator, luftkonditionering, sätesfjädring och inställningar för att säkerställa optimal komfort under dina långa arbetsdagar!

Budgetvänliga delar

Motor

John Deere Reman

Fabriksrenoverade John Deere delar är det hållbara valet: Gläds åt lägre pris, men samma höga kvalitet. 

delar

Alternativa delar

Det budgetvänliga alternativet som godkänts av John Deere för att hålla igång maskiner som kanske inte används lika mycket som dina andra maskiner. En klok besparing.

Ytterligare resurser

John Deere Connected Support™

Koppla upp dig mot framgång! Via uppkopplad support får våra återförsäljare besked om potentiella problem så att de kan lösas med realtidsdiagnostik. Vi hjälper dig att hålla dina maskiner igång.

Läs mer

John Deere Financial

Vår långa erfarenhet gör att vi förstår våra kunder bättre än de flesta, deras verksamheter och deras behov, inte minst vad finansiering beträffar. Det finns alltid en lösning, oavsett det handlar om köp, leasing eller uthyrning.

Läs mer

Stellar Support

Din supportportal för precisionslantbruk som ger dig tillgång till de senaste programmen, manualerna och utbildningarna. Hitta allt du behöver för att hålla dig uppdaterad och optimera verksamheten.