Expert Check för tröskor

EXPERT CHECK
FÖR TRÖSKOR

När körtid är viktigast, handlar allt om körtid

När körtiden är som viktigast

Allt du gör under hela året, gör du för ett mål: skörden. Det är då din tröska måste vara i toppform toppskick under alla omständigheter. Gör det till en verklighet. Boka en Expert Check direkt efter säsongen för en noggrann genomgång av tröskan av våra produktspecialister.

expertkontrollVad är fördelen?

Att veta vad man ska leta efter gör skillnad – John Deeres produktspecialister har erfarenheten, kunskapen och de verktyg som krävs.

José María Gracia Gracia, Ciudad Real, Spanien, lantbrukare

“Jag låter alltid min John Deere återförsäljare utföra service på tröskan – de känner helt enkelt maskinen bättre än någon annan. De ser till så att jag inte råkar ut för oförutsedda problem och förseningar och att tröskan är fullt förberedd inför nästa skördesäsong.”

José María Gracia Gracia
Ciudad Real , Spanien, lantbrukare

Ing. Pavol Hudák, Poľno SME, s.r.o. Komarno, Slovakien

“Vi har fyra John Deere tröskor. Den största fördelen med en Expert Check är serviceteknikernas proaktiva synsätt – den gedigna genomgången under försäsongen säkerställer att tröskorna är i utmärkt skick och kan leverera en snabb och problemfri skörd.”

Ing. Pavol Hudák, Poľno SME, s.r.o.
Komarno, Slovakien

Stefan Heinold, Weickenreuth, Tyskland, Lantbrukare och entreprenör

“Jag kör själv tröskan, så jag känner den väl. Men jag skulle inte klara det lika bra utan min John Deere tröskspecialist. Efter genomförd Expert Check, bestämmer vi gemensamt vilka slitdelar som måste bytas ut och vilka reparationer som verkligen måste utföras. Han vet precis vad som krävs för att optimera tröskan.”

Stefan Heinold, Weickenreuth,
Tyskland, lantbrukare och maskinstationsägare

allt i paketetAllt du behöver, till ett fast pris

När du fått resultaten från en Expert Check, bestämmer du vad du vill att vi ska göra för att hålla din maskin i toppskick. Det allra bästa är att använda våra kompletta paket. De inkluderar reservdelar och service till ett heltäckande, fast pris.

Premiumpaket skärbord

Premiumpaket
skärbord

Din maskin får en fullständig översyn: Vi justerar inmatningsskruvens bakre avskrapare, byter alla knivbladen, kontrollerar kopplings-, rem- och kedjeslirning, uppdaterar multikopplaren för snabbare och bättre haspelrörelse, med mera – kontakta din återförsäljare för ett heltäckande, fast pris.