EXPERT CHECK FÖR SJÄLVGÅENDE EXAKTHACKAR

EXPERT CHECK
FÖR SJÄLVGÅENDE EXAKTHACKAR

expertkontrollVad är fördelen?

Att veta vad man ska leta efter gör skillnad – John Deeres produktspecialister har erfarenheten, kunskapen och de verktyg som krävs.

När körtid är viktigast

Det handlar om den aktiva körtiden

Du har inte råd att drabbas av driftstörningar med din självgående exakthack. Boka tid för en Expert Check direkt efter säsongen för en noggrann genomgång av maskinen av våra experter.

allt i paketetAllt du behöver, till ett fast pris

När du fått resultaten från en Expert Check, bestämmer du vad du vill att vi ska göra för att hålla din maskin i toppskick. Det allra bästa är att använda våra kompletta paket. De inkluderar reservdelar och service till ett heltäckande, fast pris.

Paket, knivtrumma för självgående exakthack

Paket, knivtrumma för självgående exakthack

Inställning och anpassning av din exakthack till säsongens gröda – inkluderar byte av motstål, slipsten och samtliga knivar, rengöring och inspektion av nödvändiga delar, kontroll av alla vridmoment och avstånd, samt en första slipning och motstålsjustering.

Paket, kärnprocessor för självgående exakthack

Paket, kärnprocessor för självgående exakthack

Låt våra auktoriserade servicetekniker ta hand om service och underhåll på din maskin. Kärnprocessorn monteras av och optimeras enligt gällande standarder, för att säkerställa komponenternas hållbarhet och tillförlitliga funktion.

Kontakta din återförsäljare för kompletta prisuppgifter för ovanstående installationer! Allt arbete utförs med John Deeres specialverktyg och de senaste monteringsanvisningarna från fabriken.