StarFire 6000 mottagare och signalerTeknik för precisionslantbruk

  • GLONASS SF1-signal och terrängkompenseringsmodul (TCM) som standard
  • Trippel satellitspårning
  • 9 månaders repeterbarhet under säsong
  • RTK Extend signalförlängning i 14 dagar
PLATSHÅLLARE ALT TEXT

Med verksamheten på rätt spår

Åtkomst till John Deeres lösningar för precisionslantbruk börjar med den nya StarFire 6000 positionsmottagaren, eller den integrerade version som finns tillgänglig som tillval på 7R- och 8R-serien traktorer från modellår 2020. Det nya, dynamiska utförandet med stöldskyddsfäste, bättre serviceåtkomst och, viktigast av allt, en förbättrad signaltäckning gör att du snabbare kommer igång på fältet och arbetar med större precision och med ännu bättre signalstabilitet.

StarFire 6000 positionsmottagaren spårar upp till tre satelliter samtidigt. Det ger den bästa korrektionssignalen och signaltäckningen, och ger tre gånger bättre signalåtkomst än tidigare positionsmottagare. Den väljer aktivt den starkaste signalen, och om förhållandena ändras, byter den till den bästa signalen 80 procent snabbare.

Förbättrad SF1-signal

Förbättrad SF1-signal

Vår överlägsna signal i basutförande ger en +/- 15 cm noggrannhet mellan fältkörningar jämfört med tidigare +/- 23 cm. Den är kostnadsfri och levereras med GPS- och GLONASS-satellitsignaler för positionering.

Nästa nivå: SF3-signal

Nästa nivå: SF3-signal

SF3-signalen levererar otroliga +/- 3 cm noggrannhet mellan fältkörningar och nio månaders repeterbarhet under säsongen. Ännu bättre är att signalåtkomsten är fyra gånger snabbare än med SF2-signalen, så att du kommer igång fortare med arbetet och inte behöver stå och vänta på vändtegen eller kompromissa med kvaliteten.

noggrannhet och repeterbarhet utan motstycke

Noggrannhet och repeterbarhet utan motstycke

RTK är den bästa lösningen för din jordbruksverksamhet. Uppnå full noggrannhet på mindre än 1 minut. Bara registrera fältgränserna en enda gång. Du kommer att öka din produktivitet och komfort genom att arbeta med full bredd i alla förhållanden. Njut även av funktioner som fältgränsdragning och perfekt sektionskontroll. Slutligen kan du dra full nytta av avancerade lösningar som AutoPath och AutoTrac Turn Automation.

Effektivt stöldskydd

Effektivt stöldskydd

Vi erbjuder två stöldskyddsfunktioner för StarFire™ 6000 positionsmottagare: Säkerhets-PIN-kod och låssats.

Med PIN-skydd kan du aktivera och låsa upp mottagaren med en unik fyrsiffrig PIN-kod. När det har aktiverats kan endast användare som känner till PIN-koden använda maskinen. För att förhindra obehörigt avlägsnande av mottagaren från en maskin kan du även skydda StarFire™ 6000 med en mekanisk låssats. Alternativt kan du också ta bort de universella komponenterna i en maskin efter arbetet och låsa in dem säkert till nästa användning.

Precisionsjordbruk

Teknik för precisionslantbruk

Upptäck hur John Deeres olika tekniska lösningar för precisionslantbruk kan hjälpa dig med de många uppgifterna på gården.