MICHELIN X TWEEL TURF
LUFTFRIA RADIALDÄCK

Tweels Zero-Turn-klippare redskap närbild Z994R

 

 

Håller 3 gånger längre

Glöm punkteringar och skillnader i lufttryck. Michelin X Tweel Turf luftfria radialdäck är immuna mot vassa föremål, glider mjukt över hinder och håller upp till tre gånger längre än vanliga pneumatiska däck

 

     

Kommersiella Zero-Turn-klippare Z900R-serien Z997R Tweels Går som tåget

Går som tåget

Flexibla, fullbredds polyuretanekrar är så böjliga att maskinen praktiskt taget går som på räls! Det gör stor skillnad för dragkraften – och minskar trycket på det värdefulla gräset.

Kommersiella Zero-Turn-klippare Z900R-serien Z994R Tweels Stabil körning

Stabil körning

Michelin X Tweel Turf luftfria radialdäck dämpar stötar mycket bättre än vanliga hjul och däck. Så när förare kör över trottoarkanter eller andra hinder, så märker de knappt av det – och det gör inte maskinen heller.

     

Kommersiella Zero-Turn-klippare Z900R-serien Z994R Tweels

Lätt rörelse

Slitbanan på ett Michelin X Tweel Turf luftfritt radialdäck håller upp till tre gånger längre än på ett vanligt pneumatiskt däck. Den är även bredare, vilket förbättrar dragkraften och minskar maskinens avtryck.

Kommersiella Zero-Turn-klippare Z900R-serien Z994R Tweels

 Montera och glöm

Sådant som glasskärvor och andra vassa föremål bekymrar inte de punkteringsfria, luftfria Michelin X Tweel Turf radialdäcken. Man slipper kostsamma stillestånd för hjulbyten eller däckreparationer!

*Godkänd för John Deere Z994R- och Z997R-gräsklippare utrustade med 54-, 60- eller 72-tums däck. Inte rekommenderat för användning med uppsamlingssystem.