XUV835MCrossover Gator™ transportfordon

  • Bensinmotor
  • Fyrhjulsdrift
  • Oberoende hjulupphängning
  • Servostyrning
  • Typgodkännande för körning på allmän väg
  • Tre i hytten

OPTIMAL KOMFORT OCH PRESTANDA

Det sista du behöver är ett fordon som det är obekvämt att köra, så XUV835M har utvecklats med omtanke om din komfort. Sätt tre personer därframme vid terrängkörning, så kan du samtidigt utnyttja de väl tilltagna förvaringsutrymmena, både inne i hytten och på lastflaket. Du tillbringar dagarna med ge dina djur det allra bästa. Varför inte unna dig själv det samma?

Inga Kompromisser

Dessa flaggskepp bland våra Gator transportfordon uppfyller alla behov vad styrka, kapacitet och komfort beträffar. Om endast det bästa är gott nog, behöver du inte leta längre.

Klättra Högre

Med fyrhjulsdrift som kopplas in vid behov och ännu högre markfrigång klarar båda modellerna av förhållanden där andra fordon får se sig besegrade.

Elegant Förarplats

Vare sig man väljer utförandet med eller utan hytt, får man en interiör som utformats med särskild omtanke om komfort och ergonomi.

Öppen Eller Sluten?

Välj antingen en öppen hytt med nät eller den heltäckande hytten med polykarbonatdörrar för bästa skydd och lägsta ljudnivå.

INKOPPLAD OCH KLAR

Det är enkelt att ansluta en vinsch, eftersom alla nödvändiga kablar är förinstallerade.

Material Transport

Tunga eller skrymmande laster? Inga problem – de här modellerna har en betydande bogseringsoch lastkapacitet, samt förstklassig väghållning och bromsförmåga.

John Deere Gator

John Deere Gator - Gjorda för din dag

Läs mer