• (Andra Länder)
  • |
  • Återförsäljare
/ / / Tröskor Reservdelar

Tröskor Reservdelar

Du ställer höga krav på din John Deere tröska. För service och underhåll använd därför endast originaldelar, tillverkade av och för John Deere.

 

Regelbundet underhåll av tröskan är hemligheten till en lyckad skörd. Men ibland kan det kanske bli frestande att hoppa över en eller annan service i ett försök att öka vinstmarginalerna ytterligare. Original John Deeredelar och icke originaldelar kan ofta verka identiska och ofta kan det vara svårt att upptäcka någon skillnad. Men skillnaden finns där – i detaljerna, och det är detaljerna som är så viktiga.

 

Oavsett vilka delar det gäller – halmhacksknivar, remmar, inmatningsfingrar, m.m. – så upptäcker du snart skillnaden i funktion mellan original- och icke-originaldelar. Våra tröskdelar tillverkas enligt samma höga standard som tröskorna, för att ge dig bästa tillförlitlighet, snittkvalitet och prestanda. Det är det vi kallar John Deere fördelar. Låt oss granska några av våra tröskdelars egenskaper och se hur de skiljer sig från, till synes, liknande produkter.

	Knivsektioner

Knivsektioner

Ett rent snitt minimerar kärnförluster, något som är speciellt viktigt när du skördar övermogen spannmål.

Läs mer om Knivsektioner
Inmatningsfingrar

Inmatningsfingrar

Inmatningsfingrarna har en viktig funktion att fylla. De har som uppgift att transportera materialet i en jämn ström över skärbordet, och fingrarnas härdade yta gör att de håller längre även i tuffa förhållanden med grön halm och högavkastande grödor.

Läs mer om Inmatningsfingrar

Lager för inmatningsfingrar

Lager för inmatningsfingrar

Original John Deere inmatningsfingrar är zonhärdade för att motstå påfrestningar. Vid en jämförelsetest klarade John Deere originallagret enkelt testbelastningen.

Läs mer om Lager för inmatningsfingrar
Slagor

Slagor

Cylinderslagorna är tröskans hjärta. Det är slagorna som tar hand om det mesta av urtröskningen. Värmebehandling på djupet ger John Deere slagorna lång livslängd.

Läs mer om Slagor