• (Andra Länder)
  • |
  • Återförsäljare
/ / / Att arbeta för John Deere

Att arbeta för John Deere

Hos John Deere har mer än 57 000 personer tagit steget. Steget att uppnå framgång. Steget att lära mer. Steget att spela en nyckelroll i ett arbetslag. Steget till att värdesättas som en medarbetare, en person, som bidrar med något väsentligt. Dessa John Deere anställda är idag sysselsatta med att utveckla, producera och marknadsföra kvalitetsmaskiner och tjänster över hela världen De förstår och anammar kärnvärderingar  integritet, kvalitet åtagande och innovation. De erkänns för sitt bidrag och belönas därefter.

Lager / logistik

Förutom produktiva maskiner av högsta kvalitet vill vi ge våra kunder reservdelsservice som är på motsvarande nivå. Du ser helheten och gillar att ge service. Du är både snabb och noggrann och gillar att arbeta i team. Du har möjlighet att avancera både inom lagerverksamheten, men många har också gått vidare till andra tjänster inom företaget.

Bokföring/ekonomi

John Deere har ett kompetent arbetslag som tar hand om vår bokföring/ekonomi. De vet att siffror bara är en del av ekvationen. De förstår värdet av finansiell integritet, smidiga affärsprocesser, och affärsrådgivning. John Deere har en beprövad historia av att lyfta fram duktiga ekonomer och ge dem ledarskapspositioner, eller höga chefsposter.  Vi är alltid på jakt efter talanger som har något att bidra med inom områden som företagsekonomi, bolagsskatt, affärsutveckling, och ekonomisk rådgivning.

Informationsteknologi - IT

Som vilket företag som helst, är John Deere beroende av effektiv och verkningsfull informationsteknologi. Detta är perfekt för specialisten inom informationsteknologi, som gillar att lösa problem innan de ens uppstått. Om du känner igen dig i den beskrivningen, titta närmare på vilka möjligheter vi erbjuder inom applikationsutveckling, affärsanalys, och infrastrukturtjänster. John Deeres globala tillväxt ger IT-teknologer goda möjligheter att resa, uppleva spännande miljöer och samarbeta med människor från olika kulturer.

Försäljning och marknadsföring

Ett företag som aldrig nöjer sig med att vara näst bäst. Produkter som har ett rykte om sig att vara de främsta i sina respektive branscher. Förstklassiga tjänster och produktsupport. Dessa är fördelarna John Deeres marknadsförare åtnjuter. Vi vet att innovation och talangfulla anställda ligger till grund för vår konkurrenskraft. Brinner du för våra produkter och tjänster, har John Deere mycket att erbjuda dig som vill arbeta med försäljning, marknadsföring, eftermarknadsstöd, återförsäljarutveckling och kund-/produktstöd.

Administration/kundservice

Du har goda kommunikationsfärdigheter och social kompetens. Du är en kreativ problemlösare. Du tar till dig teknologi och är beredd att lära, växa och ta dig an utmaningar. Med sådana kvaliteter kan en plats inom administration eller kundservice vara en utmärkt början på din karriär hos John Deere. Ditt fokus blir då att agera utifrån andras andras behov från dag till dag. Det är en fantastisk möjlighet för dig att bygga vidare på din kunskap om affärsprocesser och påbörja en lång och berikande relation med John Deere

Tekniker / mekaniker

Inom John Deere Forestry har vi egenägda verkstäder. Du gillar både det mekaniska, men också datorer, då våra maskiner är högt datoriserade. Du tycker också om att ha direktkontakt med kunden och att ge service. Du tycker utmaningar är spännande och är nyfiken att lära dig mer. Du får vidareutbildning inom företaget och har möjligheter att utvecklas.

MARKWART VON PENTZ, PRESIDENT AGRICULTURE & TURF, EUROPE & ASIA

MARKWART VON PENTZ, PRESIDENT AGRICULTURE & TURF, EUROPE & ASIA

”Ett företags kultur är beroende av mångfalden av människor och olika sätt att tänka. Det är så meningsfull innovation sker. Mångfald spelar en särskilt viktig roll i en global organsiation som John Deere. Vi vill involvera alla. En ensam person kan ha en bra idé, men tillsammans kommer vi att hitta den bästa lösningen”

Klicka här för att läsa fler uttalanden.