• (Andra Länder)
 • |
 • Återförsäljare
/ / Forestry Extra

Forestry Extra

Nu följer vi upp ett starkt 2016

 

Vår nya G-serie har tagits emot otroligt väl. Skotarna lovordas för den nya tekniken som bland annat ger en oöverträffad precision i kranarbetet, vilket syns i produktionssiffrorna. Lägg sedan till kranspetsstyrningen, att sitta nivellerad, i riktning mot arbetsobjektet och det i en hytt som är dämpad. Det är vardag för våra kunder men ingen annan tillverkare kan erbjuda allt det.

Skördarnas precision, kapacitet och styrka lovordas också de, tillsammans med den rejält sänkta bränsleförbrukningen. Vi fortsätter nu lanseringen av de mellanstora skotarna i G-serien, 1110G, 1210G och 1510G. Lanseringen för den breda publiken blir naturligtvis på Elmia Wood, den 7-10 juni. I detta nummer kan du läsa om de första kundintrycken av de nya modellerna.

Att vara maskinleverantör handlar naturligt mycket om maskiner, teknik, produktionskapacitet och kvalitet. Men för kunder handlar det också om att få maximal tid till att producera. Det är avgörande för att företaget ska må bra. Vi har under ett antal år satsat stort på servicekoncept och reservdelar.

Henrik Johansson
Country Manager, Sverige
Testkörning av John Deeres skotare 1210G: “Bäst totalt sett”

Testkörning av John Deeres skotare 1210G: “Bäst totalt sett”

Den oöverträffade precisionen och kraften hos kranstyrningen på John Deeres skotare 1210G och den pålitliga traktionskraften var tillräckligt för att imponera på skogsmaskinsentreprenören Jari Oksanen.

  Läs merLäs mer
  John Deere 1510G

  John Deere 1510G

  Snart inleds leveranserna av John Deere 1510G. Högre motoreffekt och ny transmissionsstyrning gör skillnad som märks med 1510G, skotaren som hårdtestats under flera tusen timmar innan serieproduktion.

   Läs merLäs mer