• (Andra Länder)
 • |
 • Återförsäljare
/ / Forestry Extra

Forestry Extra

MORE THAN A MACHINE - Heltäckande lösningar för avverkning

Det händer mycket hos John Deere Forestry i Sverige. Vi har en ny teknisk chef och en ny säljare i syd. Under det gångna året har vi öppnat två nya serviceanläggningar i moderna lokaler, i Jönköping och Själevad. Första september i år öppnar vi en egen serviceanläggning i Brunflo, utanför Östersund, tillsammans med gänget hos vår nuvarande servicelämnare.

En annan förändring är att jag övertagit ansvaret för John Deere Forestry i Sverige och är från första juni Country Manager, från att ha varit eftermarknadschef. Det är alltid spännande att anta nya utmaningar och mitt mål är att fortsätta utveckla verksamheten och att bygga partnerskap med våra kunder. Vi har en bra bas att stå på med väl utbyggd service, personal som är mycket dedikerade och som ni kan läsa i tidningen är får vår nya G-serie mycket lovord från våra kunder.

Förutom den kraftigt förbättrade bränsleekonomin är de nya modellerna mycket uppskattade för sin höga produktion, starka kranar med exakt styrning och för sin höga driftsäkerhet. ”Det var verkligen en bra investering”, säger ägaren till den första 1270G-skördaren efter 450 drifttimmar.

Vi erbjuder de heltäckande ForestSight-servicelösningarna tillsammans med maskinerna i G-serien. Utformade för John Deeres kunder höjer lösningarna driftsäkerheten och produktiviteten under maskinens hela livscykel. Alla tjänster som kunden behöver ingår, som service och reservdelar, optimering av produktionstid, hantering av maskinparken, diverse maskinuppföljningsprogramvaror samt förarutbildning. Ett John Deere serviceavtal ger maskinentreprenörer högsta möjliga utnyttjandegrad för maskinerna och i de flesta fall, kapade kostnader för maskinunderhållet med cirka 20 %. Även ny programvara har nu släppts.

Maskinuppföljningsprogrammet JDLink ger användbara data om maskinanvändning, motorbelastning, bränsleförbrukning, servicebehov och geografiskt läge. Våra kunder kommer framöver att kunna följa skördarens produktivitet med JDLink. Dataöverföringen från maskinen till programmet TimberOffice har också förbättrats. Våra kunder har nu tillgång till ännu mer detaljerad information i realtid om maskinens prestanda – information som kommer att öka entreprenörens konkurrenskraft och lönsamhet.

Utöver maskinerna strävar vi på John Deere efter att vara föregångare även när det gäller innovativa servicelösningar. Med nya G-serien erbjuder vi - More Than a Machine.

Henrik Johansson
Country Manager
Serviceavtal minskar risken för driftsstörningar

Serviceavtal minskar risken för driftsstörningar

John Deeres serviceavtal TimberCare ökar maskinens produktivitet, maximerar maskinens drifttid och gör att entreprenören sover gott om natten.

  Läs mer
  John Deere 1910G

  John Deere 1910G - mycket virke per lass

  Till 30-årsjubilerande Rudmans Skogstjänst AB levererades i vintras en av de första 1910G. En kransnabb storskotare med hög kapacitet och helt rätt bakom en 1470-skördare.

   Läs mer
   Harmonisk in i minsta detalj - John Deere 1470G

   Harmonisk in i minsta detalj - John Deere 1470G

   Mjuk, smidig och behaglig, är Tommy Grytegårds omdöme om John Deere 1470G. Produktiviteten är i toppklass, förarmiljön likaså!

    Läs mer
    Övertygande 1270G 6W

    Övertygande 1270G 6W

    “Efter första trädet saknade jag inte min gamla skördare längre.” Roland Salo, en erfaren entreprenör, är övertygad om de nya och förbättrade funktionerna hos 1270G med aggregatet H414.

     Läs mer