Tamra A. Erwin

Invald till Deere & Companys styrelse 2020
Vice verkställande direktör och koncernchef, Verizon Business Group

tbd

Tamra A. Erwin är vice verkställande direktör och koncernchef för Verizon Business Group, en division av Verizon Communications, Inc. Koncernen som leds av Erwin tillhandahåller tjänster och produkter för företags- och statliga kunder över hela världen och har en försäljning på mer än 30 miljarder USD.

Erwin, som ursprungligen är från Seattle, Washington, anslöt sig till Verizon i slutet av 1980-talet som kundtjänstrepresentant. Under senare år har hon bland annat haft rollen som marknadschef och verkställande chef för trådlösa verksamheter.

Erwin är med i Verizon Foundations styrelse och Paley Media Centers styrelse.

Deere & Company (NYSE:DE) är världsledande på avancerade produkter och tjänster och har ett djupt engagemang i kunderna, som lever av jorden – som odlar, skördar, förvandlar, berikar och bygger för att tillfredsställa världens kraftigt ökande behov av livsmedel, bränsle, skydd och infrastruktur. Sedan 1837 har John Deere levererat innovativa, högkvalitativa produkter, som bygger på en tradition av integritet. För mer information, besök John Deere på www.JohnDeere.com.