• R4050i självgående spruta

R4050iSjälvgående spruta

• Kolfiberramp: 6 gånger starkare, men mycket lättare än stål
• PowrSpray: Ett 1 200 liter/min tvåkretssystem med dubbla pumpar, som kombinerar snabb och effektiv fyllning, precisionssprutning i högre hastigheter och enkel diskning.
• Sprutning: Fyllning, omrörning, sprutning och diskning – med en knapptryckning
• BoomTrac Pro: Ökad precision och effektivitet genom automatisk anpassning av ramphöjd och nivåreglering till fältförhållandena.
Skriv ut

Mästersprutan som erbjuder maximal prestanda

R4050i innehåller komponenter speciellt utvecklade och tillverkade av John Deere: kolfiberramper, PowrSpray sprutlösningssystem, John Deere sprutmunstycken och en 5 000 liters tank för maximal produktivitet. Låt dig inte luras av storleken. R4050i tar sig lätt fram under alla fältförhållanden, medan ett utbud av uppkopplade funktioner bidrar till att optimera sprutningen. Upplev den höga prestandan, flexibiliteten och hastigheten hos vår nya mästarspruta.

Visa allaDölj alla

Nästa generation sprutramper

Lätt, stark & mycket hållbar – sprutrampen på R4050i tillverkad av ett revolutionerande material – kolfiber.
Kolfiberrampens lätta vikt och låga förändringsbenägenheter ger stora fördelar som ökad stabilitet, ännu bekvämare körning och högre spruthastigheter, upp till 28 km/h. Kolfiber är ett robust, men samtidigt flexibelt material. Det är töjbart och riskerar inte att skada rampen, något som förlänger dess livslängd. Om sprutrampen ändå skulle behöva repareras? Det är inget problem! Reparationen kan utföras på plats, och kräver varken specialverktyg eller -utrustning.

 

PowrSpray

PowrSpray är ett sprutlösningssystem som bygger på ett nytt koncept med tvåkretsutförande med en fyllningskapacitet upp till 1 200 liter/min. Den unika pausfunktionen ger dig all den tid du behöver för att fylla på preparat utan att oroa dig för hur snabbt tankens fylls. Under sprutningens gång använder pumpen, med ett flöde på 1 000 liter/min, direkt mängdreglering för snabbare doseringsändringar och högsta möjliga precision.

 

Farthållare

Välj den bästa spruthastigheten och återgå sedan enkelt till exakt vald hastighet med farthållaren.

Skräddarsydd utrustning och uppkoppling

Det finns mycket du kan göra för att skräddarsy din John Deere spruta. Här är några exempel på tillbehör som erbjuds för att ytterligare förbättra din maskins mångsidighet och produktivitet. Mycket av det som visas finns tillgängligt som standardutrustning, medan annat erbjuds som eftermonteringssatser.