StarFire 6000 mottagare och signalerTeknik för precisionslantbruk

  • GLONASS SF1-signal och terrängkompenseringsmodul (TCM) som standard
  • Trippel satellitspårning
  • 9 månaders repeterbarhet under säsong
  • RTK Extend signalförlängning i 14 dagar

Med verksamheten på rätt spår

Åtkomst till John Deeres lösningar för precisionslantbruk börjar med den nya StarFire 6000 positionsmottagaren, eller den integrerade version som finns tillgänglig som tillval på 7R- och 8R-serien traktorer från modellår 2020. Det nya, dynamiska utförandet med stöldskyddsfäste, bättre serviceåtkomst och, viktigast av allt, en förbättrad signaltäckning gör att du snabbare kommer igång på fältet och arbetar med större precision och med ännu bättre signalstabilitet.

StarFire 6000 positionsmottagaren spårar upp till tre satelliter samtidigt. Det ger den bästa korrektionssignalen och signaltäckningen, och ger tre gånger bättre signalåtkomst än tidigare positionsmottagare. Den väljer aktivt den starkaste signalen, och om förhållandena ändras, byter den till den bästa signalen 80 procent snabbare.

Repeterbarhet under säsongen

Repeterbarhet under säsongen

Förskjutning av referenslinjer tillhör det förgångna. SF3-signalen levererar nio månaders repeterbarhet under säsongen. Du kan använda samma referenslinjer för återkommande drag under hela odlingssäsongen, med exakt applicering av frön och näringsmedel utan att behöva ändra referenslinjer eller mäta upp nya fältgränser.

SF3-signal

SF3-signal

SF3-signalen levererar otroliga +/–3 cm drag-i-drag noggrannhet och nio månaders repeterbarhet under säsongen. Ännu bättre: signalåtkomsten är fyra gånger snabbare än med SF2-signalen. Du kommer fortare igång med arbetet, och behöver inte stå och vänta på vändtegen eller kompromissa med kvaliteten.

Säkerhetsfunktion med PIN-kod

Säkerhetsfunktion med PIN-kod

Från och med modellår 2019 erbjuder vi en PIN-kod med 2 differentierade behörighetsnivåer. Utrustningen kan användas under en begränsad tidsrymd om PIN-koden saknas. Säker och snabb självhantering online via StellarSupport.