Pickuper

Grässkärbord
Variabel drivning av skärbord

Variabel drivning av skärbord

Om du har velat förbättra inmatningen, oberoende av snittlängden, kommer du att uppskatta 6X9 pickupens variabla hastighet. Den synkroniserar skruvhastigheten med LOC-växellådans snittlängd för bättre snittkvalitet, ett enhetligt materialflöde och optimerad genomströmning.

Jämn inmatning

Jämn inmatning

De ändlösa skruvvingarna flyttar grödan in mot maskinens mitt, för ett jämnt och kontinuerligt materialflöde till hacken, för fullt utnyttjande av maskinens enorma kapacitet, samtidigt som slitaget blir mindre och du sparar in på bränsle.

Dubbeldrivning

Dubbeldrivning

För bästa prestanda i varierande förhållanden finns som tillval den variabla dubbeldrivningen som introducerades 2015. Den justerar pickupens fjäderpinnar oberoende av skruvens anpassning till körhastigheten. Ingen gröda lämnas kvar på marken.

Automatisk kedjesmörjning

Automatisk kedjesmörjning

Som tillval finns en elektriskt driven oljepump som smörjer de två pickup-kedjorna genom att endast förse filtkuddarna som kommer i kontakt med kedjan med olja när pickupen är i rörelse – du behöver aldrig oroa dig för kedjesmörjningen, eller för att smutsa ner händerna.

6X9 premium pickuper

MODELLTRANSPORTBREDDARBETSBREDD (MELLAN YTTRE PINNAR)

639

3 m

2,56 m

649

4 m

3,64 m

659

4,5 m

4,15 m

R-serien pickuper

MODELLTRANSPORTBREDDARBETSBREDD (MELLAN YTTRE PINNAR)

30R

3 m

2,70 m

Hitta återförsäljare

Hitta närmaste återförsäljare

Att hitta rätt frontaggregat kan inte bli enklare. Våra återförsäljare hjälper dig mer än gärna.

Hitta en återförsäljare

Frontaggregat

Majsskärbord

Majsbord

300plus och 400plus-serien roterande majsbord är kända i hela världen för sin höga kapacitet, tillförlitlighet och det låga underhållsbehovet.

Direktskördarbord

Direktskördarbord

Skörd av helsädesensilage blir inte bättre än med ProfiCut direktskördarbord från Zürn.