Pickuper

Grässkärbord
Variabel drivning

Variabel drivning

Om du har velat förbättra inmatningen, oberoende av snittlängden, kommer du att uppskatta 6X9 pickupens variabla hastighet. Den synkroniserar skruvhastigheten med snittlängdsinställningen för bättre snittkvalitet, ett enhetligt materialflöde och optimerad genomströmning.

Jämn inmatning

Jämn inmatning

De ändlösa skruvvingarna flyttar grödan in mot maskinens mitt, för ett jämnt och kontinuerligt materialflöde till hacken, för fullt utnyttjande av maskinens enorma kapacitet, samtidigt som slitaget blir mindre och du sparar in på bränsle.

Dubbeldrivning

Dubbeldrivning

För bästa prestanda i varierande förhållanden finns som tillval den variabla dubbeldrivningen som introducerades 2015. Den justerar pickupens fjäderpinnar oberoende av skruvens anpassning till körhastigheten. Ingen gröda lämnas kvar på marken.

Automatisk kedjesmörjning

Automatisk kedjesmörjning

Som tillval finns en elektriskt driven oljepump som smörjer de två pickup-kedjorna genom att endast förse filtkuddarna som kommer i kontakt med kedjan med olja när pickupen är i rörelse – du behöver aldrig oroa dig för kedjesmörjningen, eller för att smutsa ner händerna.

30R gräs

Den nya 30R gräspickupen

R-serien pickuper, utformade för hög kapacitet, har en stor inmatningsskruv med 80 cm diameter, större 20 cm skruvvingar, och 6 pinnaxlar med 6,5 mm fjäderpinnar. För att säkerställa att du får full prestanda under säsongerna som kommer, har 30R också en kedjelös drivning och extra kraftiga slitdelar som minskar underhållskostnaderna. Den variabla drivningen (standard) synkroniserar skruvhastigheten med snittlängdsinställningen, för en utmärkt snittkvalitet. Oavsett om du skördar lätta eller mycket tunga strängar, finns som tillval en variabel dubbeldrivning som justerar pickupens fjäderpinnar oberoende av skruvens anpassning till körhastigheten. Ingen gröda lämnas kvar på marken.

 

6X9 premium pickuper

MODELLTRANSPORTBREDDARBETSBREDD (MELLAN YTTRE PINNAR)

639

3 m

2,56 m

649

4 m

3,64 m

659

4,5 m

4,15 m

R-serien pickuper

MODELLTRANSPORTBREDDARBETSBREDD (MELLAN YTTRE PINNAR)

30R

3 m

2,70 m

Hitta återförsäljare

Hitta närmaste återförsäljare

Att hitta rätt frontaggregat kan inte bli enklare. Våra återförsäljare hjälper dig mer än gärna.

Hitta en återförsäljare

Frontaggregat

Majsskärbord

Majsbord

300plus och 400plus -serien roterande majsbord är kända i hela världen för sin höga kapacitet, tillförlitlighet och det låga underhållsbehovet.

Direktskördarbord

Direktskördarbord

Skörd av helsädesensilage blir inte bättre än med ProfiCut direktskördarbord från Zürn.