Självgående exakthackar gjorda för hackning

spfh

8000-serien självgående exakthackar

8000-serien självgående exakthackar

Vi har konstruerat 8000-serien utifrån det som betyder mest för dig: att på ett effektivare sätt kunna producera mer högkvalitativt ensilage. Upplev tillförlitlig snittkvalitet utan motstycke med lägsta möjliga driftskostnad.

9000-serien självgående exakthackar

9000-serien självgående exakthackar

Sikta på bästa möjliga analys av grödan, förstklassig dokumentation, och oöverträffad foderkvalitet med en exceptionellt kraftig kärnprocessor och enastående motorer. Med 9000-serien självgående exakthackar är du rustad att ta verksamheten till en ny nivå.

Stora besparingar att hämta

Under en begränsad tidsperiod kan du ta del av specialerbjudanden fyra av våra modeller, som ger dig betydande besparingar på upp till 200 000 kr hos deltagande återförsäljare. Ta en närmare titt på allt som ingår och bestäm vilken som är rätt för dig.

9500 Pro: total effektivitet, utan avgasvätska

9500 Pro: total effektivitet, utan avgasvätska

Öka produktiviteten och effektiviteten med en självgående exakthack i toppklass. Detta kraftpaket är guidningsförberett, innehåller ”i-ready”-funktioner, och fungerar med de nya G5 universalmonitorerna. Maskinen är utrustad med vårt premium LED belysningspaket och effektiv automatik som ProTouch. Med Dura Line premium slitdelar och den extra kraftiga skärbordsdrivningen säkrar du ett bekymmersfritt skördearbete.

8600 Pro: DLG-testad prestanda

8600 Pro: DLG-testad prestanda

När 8600 testades av DLG, så uppmättes genomströmningen till 239 ton/timme med en bränsleförbrukning på 0,47 liter/ton, vilket är enastående, pengabesparande prestanda. Maskinen är guidningsförberedd, innehåller ”i-ready”-funktioner, fungerar med de nya G5 universalmonitorerna, samt är utrustad med vårt premium LED belysningspaket och effektiv automatik som ProTouch. Med Dura Line premium slitdelar och den extra kraftiga skärbordsdrivningen säkrar du ett bekymmersfritt skördearbete.

8500 Pro: höj förväntningarna

8500 Pro: höj förväntningarna

Upplev energieffektiv drivning och materialhantering i alla grödor och förhållanden. 8500 är utrustad med effektiv automatik som ProTouch, samt vårt premium LED belysningspaket. Den är guidningsförberedd, innehåller ”i-ready”-funktioner, och är redan inställd för de nya G5 universalmonitorerna. En stendetektor, Dura Line premium slitdelar, och den extra kraftiga skärbordsdrivningen säkrar ett bekymmersfritt skördearbete.

8200 Pro: ny motor, mer kraft

8200 Pro: ny motor, mer kraft

8200 har en automatisk skärbordskoppling, samma enastående drivning och skördeeffektivitet som tidigare, samt nu också fler hästkrafter. Den är förberedd för våra nya John Deere G5 universalmonitorer, och utrustad med vårt Premium LED belysningspaket. Dura Line premium slitdelar och en stendetektor säkrar ett bekymmersfritt skördearbete, medan funktioner som ProTouch bidrar med effektiv automatik.

Pickuper

Pickuper

Välj mellan 6X9 och R-serien pickuper för en mycket effektiv grässkörd.

Majsbord

Majsbord

300plus  och 400plus s-serien roterande majsbord är kända i hela världen för sin höga kapacitet, tillförlitlighet och det låga underhållsbehovet.

Direktskördarbord

Direktskördarbord

Skörd av helsädesensilage blir inte bättre än med ProfiCut direktskördarbord från Zürn.

Nya 8000-serien

Ta en närmare titt på våra tre förnyade modeller – 8100, 8200 och 8300 – som nu har högre motoreffekt än tidigare, medan hela serien har uppgraderats utseendemässigt i linje med 9000-serien. Även John Deere Premium kärnprocessorn har uppgraderats.

Gräs: ingenting lämnas kvar

Förutom våra 6X9 premium-pickuper erbjuder vi nu även nya R-serien pickuper– exklusivt utvecklade för John Deere av Kemper. De nya pickuperna är utformade för grässkörd med hög motoreffekt har en stor inmatningsskruv på 80 cm i diameter, stora 20 cm skruvvingar och 6 pinnaxlar med 6,5 mm fjäderpinnar. För att säkerställa att du kan glädjas åt full prestanda säsong efter säsong har 30R även en kedjefri drivning och extra kraftiga slitdelar som minskar underhållskostnaderna.

Kalkylator, besparingar med gödselanalys

Kalkylator, besparingar med gödselanalys

Få reda på mer
John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™ samlar snabbt in data som är viktig för driften och som gör din verksamhet både mer transparent och produktivare.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Realtidsmätning av beståndsdelarna och näringsämnena i foder och gödsel under gång, som möjliggör ögonblickliga justeringar på fältet baserat på de exakta värden som uppmäts med NIR-sensorteknik (nära infraröd reflektans).

Reservdelskatalog

Reservdelskatalog

Alla modeller, oavsett ålder. Din John John Deere återförsäljare har delarna du behöver – för animalieproduktion, skogsbruk, trädgården och verkstaden. Utforska vårt väl tilltagna sortiment.