FarmSight Services

Maximal körtid med John Deere Connected Support™

Du är såklart medveten om att oväntade moment kan störa det idoga arbetet. När det oväntade inträffar krävs en snabb lösning.

John Deere Connected Support™ (uppkopplad support) finns där för att hjälpa dig och din återförsäljare att övervaka maskinens skick och åtgärda eventuella problem proaktivt för att hålla arbetet igång.

Detta ingår i FarmSight Services-paketet In Base, som medföljer varje JDLink™ kompatibel maskin.

  

Expert Alerts – Teknik i din tjänst

Expert Alerts – teknik i din tjänst

Öppna upp för smart teknik som maximerar den aktiva körtiden. Med Expert Alerts varningsmeddelanden görs din John Deere återförsäljare uppmärksam på potentiella maskinfel, och kan åtgärda dem innan de orsakar problem. Välkommen till John Deere Connected Support™ (uppkopplad support).

Effektiv körtid

John Deere Connected Support(uppkopplad support) kombinerar maskinuppkoppling, innovativa verktyg och proaktiv hjälp från återförsäljare för att säkra att dina maskiner presterar på topp under hela säsongen.

  

Körtidsformel

 

Proaktiv support som skyddar din lönsamhet

Du som vi gillar säkert inte överraskningar. Särskilt inte när det gäller skicket på dina maskiner, eftersom det kan innebära kostnader, försämrad produktivitet och mindre lönsamhet. Så, låt oss avlägsna överraskningsmomenten. Våra FarmSight Services-paket* innehåller fjärrstyrd maskinövervakning** och diagnostik baserat på maskinanvändning och ålder. Arbetet utförs av produktspecialister som hjälper dig att hålla din maskin i bästa skick och anpassad efter dina behov: tillförlitlighet när den är som bäst.

 

Vill du ha ännu mer?

Öka körtid och maskinprestanda ytterligare med extra FarmSight-tjänster. Tjänsterna är indelade i tre grupper: Utbildning, Aktiv körtid och Prestanda och kan kombineras i FarmSight Services-paket anpassade efter dina krav och behov.

  

Anpassade efter dina behov

FarmSight-tjänster kan kombineras till olika servicenivåer för att kunna utnyttjas maximalt i din verksamhet. Kontakta din John Deere återförsäljare för ett skräddarsytt erbjudande.

  

Visa allaDölj alla

In Base

Som ägare till en John Deere maskin har du fördelar av att John Deere Connected Support™ håller dig igång. Bland tjänsterna i paketet In Base ingår inledande maskininställningar och råd om körning.

Select

Med Select-paketet får du fördel av våra experters kunnande och erfarenhet och senaste fabriksdata. Baserat på realtidsdata från dina maskiner, får du lägliga råd och rekommendationer om hur du håller dina maskiner i bästa skick och utnyttjar deras fulla kapacitet.

Premium

Premium-paketet ger dig fördelar i form av minskade driftkostnader och ökad maskinprestanda baserat på kördata och expertkunskaper. Du kan välja att utnyttja de senaste fjärrstyrda verktygen, eller ett optimeringsbesök.

Ultimate

Ultimate-paketet tar aktiv körtid och prestanda till en helt ny nivå. Upplev total servicetrygghet baserad på data och expertkunskap, inklusive garanterad körtid.

Hitta återförsäljare

Hur får man detta?

Besök din återförsäljare idag

Hitta en återförsäljare

* Endast tillgängliga från deltagande återförsäljare. Paketens exakta innehåll bestäms av återförsäljaren.

** Alla fjärrstyrda tjänster kräver en JDLink telematikmodul, ett aktivt abonnemang och ditt samtycke.