Expert Check för grönyteutrustning

EXPERT CHECK
FÖR GRÖNYTEUTRUSTNING

Din expert på maskiner för gräsmatte- och anläggningsskötsel

Gör alla dina maskiner startklara

Oavsett vad dina maskiner har utfört, eller utsatts för, vill du kunna vara säker på att de är startklara och i bästa skick nästa gång de ska användas. Med en Expert Check blir detta verklighet – för hela maskinparken.

expertkontrollVad är fördelen?

Att veta vad man ska leta efter gör skillnad – John Deeres produktspecialister har erfarenheten, kunskapen och de verktyg som krävs.

Din traktorexpert

Våra experter: Vet mer, ser mer

Våra auktoriserade tekniker utför en grundlig teknisk undersökning med hjälp av våra unika årligen fabriksuppdaterade John Deere checklistor, för alla huvudkomponenter som klippdäck och materialuppsamlingssystem.

allt i paketetAllt du behöver, till ett fast pris

När du fått resultaten från en Expert Check, bestämmer du vad du vill att vi ska göra för att hålla din maskin i toppskick. Det allra bästa är att använda våra kompletta paket. De inkluderar reservdelar och service till ett heltäckande, fast pris.

Luftkonditioneringspaket

Service av luftkonditioneringen

Se till att luftkonditioneringen fungerar korrekt, innan sommarens värme är här: Vi byter hyttens luftfilter och köldmediet, rengör förångaren noga för att avlägsna bakterier och dålig lukt samt kontrollerar beträffande läckage och att drivremmen är i gott skick – allt enligt senaste fabriksspecifikationer. Kontakta din återförsäljare för ett heltäckande, fast pris.