1550 TerrainCutFrontrotorklippare

  • Dieselmotor
  • 7-Iron PRO-klippdäck med sidoutkast eller Fastback-klippdäck med bakutkast
  • Kompatibel med utvalda modeller erbjuder vi som Deere endast en frontkniv och  GLC för de större modellerna – men det finns eftermonteringssatser från tredje part tillgängliga

Möt klipparen som är redo när och var som helst

De menar att det finns en klippare för varje jobb. Vi menar att 1500-seriens TerrainCut frontklippare kan hantera nästan vilket jobb som helst. De mest kraftfulla frontmonterade klipparna för åretruntbruk som vi någonsin tillverkat, det här nya sortimentets kraftfulla dieselmotorer och 7-Iron PRO-klippdäck ger oöverträffad prestanda. 7-Iron-Pro sidoutkast på FASTBACK-klippdäck med bakre utkast.

* Uppgifterna om motoreffekt och vridmoment har lämnats av motortillverkaren för att endast användas i jämförande syfte. Faktisk motoreffekt och faktiskt vridmoment kommer att vara lägre. Se motortillverkarens webbplats för ytterligare information.

Produktens egenskaper har baserats på tillgänglig information vid tiden för publiceringen. Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa produktegenskaper utan föregående meddelande. Kontakta din återförsäljare av John Deere för mer information.