X584Åkgräsklippare

  • Utmärkt kraft och prestanda
  • Extra kraftig, svetsad ram
  • Styrning med alla hjul
  • Hydraulisk däcklyft
Pris:
79 178,00*kr
Skriv ut
PLACEHOLDER ALT TEXT

Klipp sluttningar med större säkerhet, ta dig ur svåra situationer och förenkla trädgårdsarbetet med styrning på alla hjulen.

Den terränggående trädgårdstraktorn X584 tar dig dit du vill och utför det tunga arbete som behöver göras. Hur? Det stora hjulavståndet ökar stabiliteten i sluttningar. Dragkraften kan enkelt ökas med en pedaltryckning. Den extra kraftiga ramen ger robusta prestanda, och funktioner som inbyggd kåpnivellering ger högklassiga resultat varje gång.

En terränggående multitalang. X584 åkgräsklippare från John Deere.

Pris
122 cm (48”) Accel Deep 92426 kr*
137 cm (54”) Accel Deep 94369 kr*

Mulchning Har Precis Blivit Ännu Enklare

Upplev MulchControl - det kraftfulla nya redskapet för att ge överlägsen mulchingprestanda och mångsidighet. Med detta geniala system kan du blixtsnabbt växla över från sidoutkast till mulchning (och tillbaka igen), helt enkelt genom att slå om en spak. MulchControl arbetar tillsammans med våra speciella mulchingknivar, och finns som tillval på alla X500-seriens trädgårdstraktorer. För att använda Power Flow bakre uppsamlare med tillbehöret MulchControl och mulchingknivarna installerade, ställer du bara spaken i läge för ’sidoutkast’.

*Rekommenderat försäljningspris inkl. moms, gäller till 1 oktober 2018