Åkgräsklippare

Riding Lawn Equipment

Bevisat tidsbesparande

Alla våra åkgräsklippare, stora som små, kombinerar styrka och tillförlitlighet med den enkelhet, komfort och kontroll man behöver i sin trädgård.

 

 

Den rätta klipparen för din tomt

När du är noga med hur ditt hem och din trädgård ser ut är det oundvikligt att du måste lägga ner lite tid. Men med rätt utrustning kan de sysslorna bli roliga att utföra och inte ta särskilt lång tid. Våra åkgräsklippare och klippare med noll vändradie har alla sina specifika fördelar. Låt oss ta en titt på hur de kan underlätta för dig, så kan du fundera på vilken som är rätt för dig.

Lawn Tractors

Åkgräsklippare

Har du sluttningar och kullar och en ganska stor tomt? Då är det våra våra kraftfulla åkgräsklippare med framhjulsdrift du behöver, om du inte vill ägna hela helgerna åt klippning förstås. De känns ungefär som en bil att köra. Det är bara att hoppa upp och få jobbet gjort snabbt och enkelt, oavsett om du har en stor eller liten gräsmatta.

Zero turn mowers

Klippare med noll vändradie

Har du mycket träd, buskar eller rabatter som du måste köra runt? Då är det våra klippare med noll vändradie du behöver. Deras flexibilitet och snäva vändradie besparar dig tid eftersom det inte krävs flera försök att få exakt det klippresultat du vill ha.