7500A E-CutFairwayklippare

  • Exklusiv TechControl display
  • Lösenordskyddade förarinställningar
  • Reglering av motorvarvtalet för att minska bullret
  • Quick-Adjust klippenheter

Få den kontroll och det resultat som du alltid har drömt om

Nu kan din närvaro kännas överallt på banan. Det är den kontroll som den nya A-modellens klippare från John Deere ger dig. Tack vare vår TechControl-display, spelar det ingen roll vem som kör klipparen, du kan enkelt programmera dessa klippare att klippa och vända med exakta hastigheter, att transportköras med förinställd hastighet och att registrera bränslebesparingar. Du kan också programmera servicepåminnelser och få diagnosåterkoppling snabbt och exakt. Och alla dina förare kan nu köra på ett konstantare sätt.

Men det är bara en del av sanningen om A-modellerna. Där är också den beprövade tekniken som du får med våra E-Cut™ Hybrid fairwayklippare. Den ökade dragförmågan på våra trim- och semiruffklippare. Det överlägset konturföljande däcksystemet på våra ruffklippare. Det förbättrade utseendet efter klippningen och förarplatserna. Och mycket mer.

Produktens egenskaper har baserats på tillgänglig information vid tiden för publiceringen. Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa produktegenskaper utan föregående meddelande. Kontakta närmaste John Deere återförsäljare för närmare information.