NATURVÅRD I EN NATIONALPARK

För inte så länge sedan verkade det som om vildponnyerna skulle försvinna för evigt i Exmoors nationalpark i sydvästra England. Men efter att Dawn och Nick Westcott grundat the Exmoor Pony Project 2013 började det att se ljusare ut. Tillsammans arbetar paret för att skydda rasens framtid, skydda genpolen och ge hästägare råd. Vad är det som gör Exmoorponnyerna så speciella? Titta på filmen med Dawn Westott och få reda på det!
MIN DAG BÖRJAR OCH SLUTAR MED PONNYERNA. OCH SEN ÄR DET GÅRDEN, FÅREN, THE EXMOOR PONY PROJECT OCH MITT ARBETE SOM FÖRFATTARE. SÅ DET ÄR LÅNGA TIMMAR OCH FULL FART... MEN DET ÄR OCKSÅ VÄLDIGT GIVANDE.
DAWN WESTCOTT

EN FRÅGA OM TILLIT

För tjugo år sedan lämnade Dawn Westcott storstan för att bo på landet. Idag vet hon antagligen mer om de hotade vildponnyerna än någon annan. Med oändligt tålamod och oändlig empati tränar Dawn Westcott Exmoorponnyer för ett nytt liv borta från heden som rid- och uppvisningsponnyer. En del deltar till och med i turneringar. Ta en titt bakom kulisserna i nästa film...
NÄR DU VÄL VINNER EN EXMOORPONNYS TILLIT KOMMER DEN ATT RESPONDERA MYCKET BRA.
DAWN WESTCOTT

TÄMJA NATUREN

Det är mycket givande att driva jordbruk i Exmoor Nationalpark, men också mycket utmanande. Paret Westcott uppskattar verkligen sina moderna maskiner, i synnerhet när det blir tufft under en hård vinter. I nästa film förklarar Dawn hur de hjälpte henne att rädda ett föräldralöst föl från en mycket avlägsen plats.
TRAKTORERNA BLIR ALLT MER KRAFTFULLA. SEN HAR VI TERRÄNGFORDON, GATOR-MOTORREDSKAP OCH FYRHJULINGAR. DE HÄR GREJERNA HJÄLPER OSS VERKLIGEN ATT FÅ SAKER OCH TING GJORDA.
NICK WESTCOTT
John Deere Gator Series

John Deere Gator-Serien

Upptäck Produktserien