MANUELLT ARBETE MÖTER TEKNIKEN

Det var inte så enkelt i början. När Markus Schneider grundade sin vingård i tyska Ellerstadt var han bara 18 år gammal och hade ingen kreditvärdighet. Men hans föräldrar trodde på honom. De skrapade ihop sina besparingar och snart blev vingården ett blomstrande familjeföretag. Vad är hemligheten? Titta på filmen och få reda på det!
JAG HAR ÅSTADKOMMIT SAKER SOM VANLIGTVIS TAR GENERATIONER AV VINTILLVERKNING I ÖVERLJUDSHASTIGHET – KANSKE TILL OCH MED LJUSETS HASTIGHET.
MARKUS SCHNEIDER

JORDBRUK MED HÖGSTA STANDARD

Schneiders vingård odlar vindruvor på 92 hektar och har även några filialer. Den tillverkar nästan en miljon vinflaskor om året för kräsna kunder över hela jorden. Den fantastiska vinkvaliteten har sin början på vingården, där manuell arbetskraft och maskiner av hög kvalitet arbetar sida vid sida. Men hur kan man avgöra vilka druvor som är goda? Titta på nästa film för att få reda på det...
NATURLIGTVIS ÄR DET FANTASTISKT ATT HA DEN BÄSTA UTRUSTNINGEN. MEN I SLUTÄNDAN HANDLAR DET OM VAD DU GÖR MED DEN.
MARKUS SCHNEIDER

KVALITET ÄLSKAR FÖRETAG

Vad är det som motiverar Markus Schneider varje dag? Passionen att skapa premiumviner som är konstant briljanta. Markus valde sitt team och sina maskiner mycket klokt eftersom han strävar efter kvalitet. I nästa videoklipp förklarar vinodlaren hur hans sortiment uppnådde sitt internationella anseende.
OM DU ARBETAR MED PASSION OCH OCH TROR PÅ DIG SJÄLV ÄR FOLK NÖJDA MED SLUTPRODUKTEN.
MARKUS SCHNEIDER
John Deere Gator Series

John Deere Gator-Serien

Upptäck Produktserien