Xtreme testning

För att bygga nästa generation tröskor tog vi oss till de platser i världen där skördeförhållandena är som allra svårast.

X9 är vår mest testade tröska. Någonsin.

Titta på YouTube

 

Globalt testprogram

Vi reste till nästan 100 platser i 10 olika länder och använde metoden med accelererad testning för att jämföra X9 med de främsta konkurrenterna. När vintern närmade sig flyttade vi till det södra halvklotet och lantbruk i Brasilien och Nya Zeeland, för att kunna bedriva tester året runt.

xstreme

Insamlad fjärranalysdata från testplatserna skickades kontinuerligt till våra produktutvecklare på Harvester Works i Nordamerika. Här simulerade vi också extrema fältförhållanden där vi körde komponenter dygnet runt. Flera sållkass kördes i testbänk dag och natt, för att replikera en livstidsanvändning’på bara 5 månader.

Den största utmaningen för oss var området som sträcker sig från Storbritanniens östkust genom norra Tyskland och Danmark till södra Sverige. Här skapar vinden från Nordsjön några av världens tuffaste odlingsförhållanden. Axen är ofta mycket torra medan stjälkarna förblir våta och gröna, något som pressar systemen för separering och urtröskning till det yttersta. Det är i mycket krävande situationer som dessa som X9 briljerar.

X-serien xtreme-testning

Ladda ner X9-foton

När du ändå är här, varför inte ladda ner någon av våra fantastiska bilder på X9 till ditt datorn, surfplattan eller mobilen?