Traktor redskapsautomatikAMS

  • Ökad kapacitet
  • Högre produktivitet
  • Betydligt mindre stress för föraren
Skriv ut
PLACEHOLDER ALT TEXT

Perfekt samverkan: Traktor/redskapsautomatik

John Deere traktor/redskapsautomatik främjar en avslappnad arbetsmiljö och minskar risken för stress och förartrötthet. Detta prisbelönta koncept – det första i sitt slag inom branschen – gör att redskapet kan kommunicera med traktorn via ISOBUS och automatiskt justera traktorns körhastighet, styrning, kraftuttag, trepunktslyft och hydrauluttag.

Föraren behöver bara flytta huvudspaken ur neutral för att köra igång och sedan styra traktorn – och det är inte alltid man behöver styra. Omfattande och komplexa arbeten förenklas, och du utnyttjar redskapets fulla potential.

Medan traktor/redskapsautomatiken förenklar alla arbeten som rör John Deere balpressar, är det också det idealiska kommunikationssystemet för ISOBUS-utrustad utrustning från andra tillverkare, t.ex. en Grimme potatisupptagare. Traktorns körhastighet och kraftuttaget regleras för att säkerställa optimal belastning av rensningsmattorna och samtidigt skydda potatisen från skador, vilket innebär en betydande produktivitetsökning.