MyMachineConnectAMS

  • Ta aktiv körtid till en ny nivå: Proaktivt underhåll och möjlighet till fjärrstyrd uppbackning
  • Fjärrstyrd monitoråtkomst
  • Full uppkoppling i hela maskinparken
Skriv ut
PLACEHOLDER ALT TEXT

Starta nästa odlingssäsong med känslan av att du och din uppkopplade maskin är rustade för optimal prestanda från säsongens första till sista dag. Med förberedande underhåll och fjärrstyrd service- och produktuppbackning ökar vi den aktiva körtiden, bibehåller maskinens andrahandsvärde och minskar dina underhållskostnader. För att detta skall vara möjligt levereras många John Deere maskiner med ett femårigt abonemmang på JDLink Access som standard, något som nu också inkluderar fjärrstyrd monitoråtkomst.

Fjärrstyrd service

Med din tillåtelse kan din återförsäljare kontrollera maskinens skick medan du arbetar på fältet. Serviceteknikern tar del av varningsmeddelanden samtidigt med dig. Han kan utföra en fjärrstyrd analys av orsaken till driftstörningen och i många fall även åtgärda den på samma sätt. Att känna till maskinens skick före ett servicebesök undviker överraskningar och behovet för omfattande analyser ute hos kunden, och dyra express reservdelsbeställningar. Det ökar din aktiva tid på fältet och minskar servicekostnaderna.

Fjärrstyrd monitoråtkomst

John Deere fjärrstyrd monitoråtkomst gör det möjligt för lantbrukare, återförsäljare och även ISOBUS redskapstillverkare att assistera förarna med fjärrstyrd maskininställning, optimering av prestanda och felsökning – som om de själva satt i hytten. Du behöver inte vänta på besök från en specialist, vilket innebär ökad aktiv körtid och lägre driftskostnader.

Go-appar

Underhåll, inställning, körning – vad än du behöver veta, så finns svaret på våra Go-appar (GoHarvest, GoSpray, GoBale) på din smartmobil. Appen ger dig också åtkomst till den mobila versionen av JDLink. Sök på “John Deere App Center”.

Kommunikation mellan fältet och kontoret

Med John Deere trådlös dataöverföring har du fördelen att omedelbart kunna överföra data mellan din GreenStar 2630-monitor i hytten och Informationscentralen. Tidsödande manuell dataöverföring med USB-minnen tillhör historien. Skicka ny data om arbetsuppgifter, oavsett tid och plats!

Kommunikation mellan maskiner

När flera olika maskiner används på samma fält, kan man dela täckningskartor och referenslinjer via maskinernas inbyggda JDLink system. Det ger större precision, enklare dokumentation, och högre maskinprestanda.

RTK mobil nätverkskommunikation

John Deeres avancerade mobila RTK-signal kan sändas via JDLink, vilket undanröjer behovet av extra modem och mobilabonnemang. En verkligt integrerad lösning.

Maskindatakommunikation

Med JDLink kan du enkelt överblicka och optimera olika maskininställningar tillsammans med dina förare, och sätta en norm för maskinprestanda i hela maskinparken. Insikt som gör det möjligt att använda fulla kapacitet och köra med full prestanda.

Full uppkoppling av hela maskinparken

Vi har universella lösningar som ger dig en fullt uppkopplad maskinpark – oavsett maskinleverantör. Du har full kontroll över din utrustning, ser hur arbetet fortskrider, var maskinerna befinner sig, och du har tillgång till viktig information om varje maskin genom att klicka på maskinflaggan.

Vad du behöver - De flesta nya John Deere maskiner levereras med nödvändig hårdvara direkt från fabrik, och med ett abonnemang på JDLink Access på upp till fem år som standard. Universella eftermonteringssatser finns tillgängliga. Abonnemang på JDLink Access eller JDLink Connect uppgraderingsabonnemang, inklusive en global enhetstaxa för datatrafik, finns tillgängliga för mindre än 17 euro per månad.