Göra affärer med oss

Att ha John Deeres varumärke på sin sida är en bra affär. Det är det mest kända och betrodda varumärket i stora delar av världen, speciellt i länder som har en stark jordbrukstradition. Det är ganska troligt att vårt namn – och det värde som det kan tillföra din verksamhet – är det som fick dig att besöka vår webbplats.

Men ta en närmare titt. Utöver relationer som ger goda finansiella resultat söker vi även relationer som kan göra skillnad. Vår föresats: Engagemang för dem med rötterna i jorden. Det är en affär – och en relation – som känns bra för så gott som alla våra leverantörer, återförsäljare och licensinnehavare.

Naturligtvis är John Deere mycket selektiva i valet av sina leverantörer, återförsäljare och licensinnehavare. Det måste passa riktigt bra för oss båda. Vi måste båda ställa oss bakom John Deeres kärnvärderingar: integritet, kvalitet, engagemang och innovation. Om det är så här du definierar din verksamhet – din arbetsetik – då kan du dra nytta av en affärsrelation med oss, som återförsäljare, leverantör eller tillverkare av en John Deere-licensierad produkt.