Ett kollage med olika fält som fotograferats ovanifrån med en John Deere-traktor på höger sida

John Deere Teknik
och innovation

På John Deere är vi innovativa för våra kunders skull eftersom det vi lär oss inte är en biprodukt av det vi gör. Det är bränslet som driver det vi kan förbättra. Våra lösningar gör det möjligt för kunderna att uppnå sina ambitioner, utföra sitt arbete mer exakt och produktivt med hjälp av avancerad teknik och fatta bättre beslut baserade på data.

Vi kultiverar innovation: Möt våra vinnare av Fellows Award

På John Deere är vår Fellow Award vårt sätt att uppmärksamma och fira våra innovativa tänkare, ledare och aktörer som styr oss in i framtiden och, med ett gemensamt högre syfte, gör det möjligt för liv att ta ett steg framåt.

Möt våra toppexperter
 • Kurt Chipperfield

  Kurt Chipperfield

  Hans småföretagarstrategi för att utöka implementeringen av VR gynnar både kunder och kollegor.

 • Clayton Janasek

  Clayton Janasek

  Hans förmåga att omvandla simuleringsresultat till praktiska, verkliga tillämpningar ökar kundernas förtroende och lojalitet.

 • Rich Humpal

  Rich Humpal

  Han har valt en viktig produktlinje och förvandlat den till en hållbarhetslösning som gör kunderna mer effektiva och lönsamma.

 • Lara Baugh

  Lara Baugh

  Hon skyddar företagets riskexponering, vilket gör att John Deere kan bli mer innovativt och utmanande som företag.

 • Kent Wanner

  Kent Wanner

  Han hjälper till att överträffa utvecklingen av elektrifieringen och överbryggar ofta gapet mellan dieselkraft och framtiden.

 • Georg Kormann vid en robotarm.

  Integrerade lösningar

  Dr Georg Kormann, konstruktionschef för avancerad teknik och teknisk integrering av hö och foder, har förståelse för vad kunderna vill ha, förväntar sig och till och med kräver.