John Deere Teknik och innovation

Se framtiden

John Deere teknik

På John Deere innoverar vi på uppdrag av våra kunder eftersom vad vi lär oss inte är en biprodukt av det vi gör. Det är bränslet som driver det vi kan förbättra. Våra lösningar gör det möjligt för kunderna att uppnå sina ambitioner, utföra sitt arbete mer exakt och produktivt med hjälp av avancerad teknik och fatta bättre beslut baserade på data.

En traktor som besprutar ett fält

Precision Ag Technology

Våra precision ag-produkter förvandlar robusta maskiner till intelligenta partners på fältet som frigör värdet i allt från det minsta fröet till den största plantan. Vår lättanvända, toppmoderna teknik arbetar för dig, inte tvärtom.

Jordbruksteknik >
Stöd för jordbruket >

En bulldozer som fraktar betong

Precisionskonstruktionsteknik

Robusta byggmaskiner från John Deere är även smarta. Våra produkter inom precisionsteknik optimerar dina maskiner, ökar din körtid och frigör värde oavsett om du flyttar jord, bygger infrastruktur eller asfalterar vägar.

Konstruktionsteknik >
Stöd för byggnation >

Inuti hytten till skogsbruksutrustning

Precisionsteknik för skogsbruk

Arbeta snabbare, smartare och frigör värde med John Deeres precisionsteknik för skogsbruk. Vi kan hjälpa dig öka din produktivitet och körtid samt sänka dina dagliga driftkostnader med allt från maskinövervakning till råd från experter inom teknik.

Skogsbruksteknik >
Stöd för skogsbruket >

Lee Redden står framför utrustning

Vi kultiverar innovation

På John Deere drivs varje stort steg av en innovativ anda som driver vår passion för att drömma, utforma och leverera banbrytande produkter och lösningar som främjar livet och upprätthåller vår värld även för kommande generationer.

Möt våra främsta experter >
Bygg en karriär med John Deere >