Nivåreglerande skärbord (HD).
Otroligt effektiv

HD-serien Hero bild
Oöverträffad markföljning

Oöverträffad markföljning

De två vingsektionerna på HD-skärborden beter sig som två oberoende knivbalkar: Med en rörelse på upp till 10° levererar de utmärkt prestanda i liggsäd med jämn stubbhöjd på ojämn mark. Tillsammans med skärbordsramen är den totala vertikala rörelsen vid vingspetsarna 2 620 mm på HD40X.

Spannmålsbesparing dukbordets gummimatta

Spillreducerande mattor

Mattorna har en patenterad kärnhäftande yta. De fångar upp små kärnor, t.ex. rapsfrö, och hindrar dem från att rulla tillbaka ner på marken. Utförandet eliminerar också behovet av extra spillreducerande system som luftblåsare.

Utmärkt fingermatning

Utmärkt fingermatning

Den övre skruven med fingrar över hela bredden säkrar inmatning till centrumtrumman i höga, bladrika grödor. Trumman har två olika varvtal och två höjdlägen för olika slags grödor.

Anpasslig markföljning

Anpassningsbar markföljning

Stödhjulen är utrustade med "flotation"-däck. De kan justeras från hytten och dras in fullständigt för att komma närmare marken i liggsäd eller stråkorta grödor, eller höjas för höga grödor som raps.

Skärbord med gummimatta med gångjärn. Supereffektiv inmatning av gröda

Nivåreglerande skärbord (HD).
Otroligt effektiv inmatning av gröda

Vår serie med nivåreglerande skärbord (HD) har utvecklats för att matcha kapaciteten hos X- och S-seriernas enorma kapacitet. Inget annat skärbord kan mäta sig med dessa dukbords markföljande egenskaper.

MODELLSkärbredd, mMATTORNAS hastighet, m/minMattornas bredd, mmÖvre transportskruv med fingrar över hela bredden, 432 MM DIAMETER

10,70

72228

1 200

Tillval

12,20

72228

1 200

Tillval

13,70

72228

1 200

Tillval