Det bästa valet för stränglagd gröda

Den perfekta lösningen när det inte går att utföra direkt klippning

 

BP15 för stränglagd gröda med minimalt spill

BP15 är en perfekt lösning när direkthackning inte kan genomföras på grund av väderförhållanden eller känsliga grödor. Systemet med dubbla mattor, FieldGlide™ fjädring och en stor inmatningsskruv med förbättrad placering av inmatningsfingrarna ger utmärkt materialflöde och -hantering.

 

Optimerad upptagningsrem för jämnt materialflöde

Jämn inmatning

Pickupmattan har optimerats för att plocka upp grödan och överföra den till en andra matta, som flyttar den in under den stora inmatningstrumman. Det ger en jämn inmatning, även vid stora mängder material. Mattans hastighet kan justeras direkt från hytten från 3–15 m/min.

Stor, 660 mm inmatningsskruv för stora mängder gröda

Framtagen för stora mängder gröda

Med ett flytläge på 57 mm anpassar sig den stora 660 mm inmatningsskruven enkelt till stora materialmängder – så att tröskan hela tiden matas för maximal prestanda. Stödhjulen kan ställas i fem olika höjdlägen utan verktyg. Därmed optimeras upplockningshöjden för olika grödor och i olika förhållanden. Stödhjulen bidrar också till bättre markföljning och till att absorbera stötar på ojämn mark.

För alla strängstorlekar tack vare den breda 915 mm öppningen

Anpassning till strängstorlek

Den breda, 915 mm öppningen kan anpassas till alla strängstorlekar. Dubbelverkande hydraulcylindrar ger snabbare reaktionstid och bibehåller trycket på strängen för bättre inmatning. Ett skydd kan monteras som hindrar gröda från att ta sig över ramens baksida, med bibehållen uppsikt över inmatningen.

Klicka på modellnumret för mer information om BP15.

MODELLÖPPNING, mmINMATNINGSSKRUVENS DIAMETER, mmFLYTLÄGE, mmMATTORNAS HASTIGHET, m/min

915

660

57

3–15