MUNSTYCKE

Golfbanor och idrottsarenor, sprutor, redskap, munstycke

 

 

Det NYA John Deere Turf XC-munstycket – Ett genombrott för jämna tillämpningar

John Deere XC Turf-munstycke är särskilt utformat för den speciella utmaningen att spraya golfbanor och rekreationsområden – för att skapa bättre täckning och bättre tillämpningseffektivitet.

Golfbanor och idrottsarenor, sprutor, redskap, munstycke, Turf XC-munstycke

John Deere Turf XC-munstycksutbud

Vi erbjuder ett utbud av tre olika munstycksstorlekar 025, 04 och 08. För att återspegla olika vattenvolymer från 200 till 1 000 liter per hektar samt olika hastigheter från 3 till upp till 7 km/h.
025 och 04 rekommenderas för bladverkande  svampmedel; ogräsbekämpningsmedel och tillväxtreglerande medel medan 08-munstycket rekommenderas för svampmedel riktade mot markanvändning och vätmedel.

Golfbanor och idrottsarenor, sprutor, redskap, munstycke, minskad avdrift, fäkt, golfbana

Minskad avdrift

Minskar avsevärt risken för avdrift och förbättrar spraykvarhållandet på bladet med luftinsugningstekniken på John Deere XC-munstycken. Du får ut det mesta av varje applikation eftersom våra munstycken bibehåller mer jämn droppstorlek, och våra munstycken producerar fler droppar per ml än andra avdriftande munstycken.

 

Jämfört med konventionella munstycken som avger upp till 14 % “avdriftande” droppar, producerar våra mindre än 3 % fina droppar mottagliga för avdrift. Det innebär i slutändan att mer produkt träffar målet och mindre av det kommer att rinna av.

Golfbanor och idrottsarenor, sprutor, redskap, munstycke, helt nya designfunktioner, fält, golfbana

Helt nya designfunktioner

Vår helt nya munstycksdesign har en unik öppningsform som ger oöverträffad enhetlig täckning oavsett munstyckets sprutningshöjd. Sprutning över böljande mark har aldrig varit så jämn.

 

Få optimal droppfördelning och storlek över bommen i varje terräng. Mönstertest visar att sprutfördelningen av konventionella munstycken på en bom kan avvika med upp till 25 % vid 30 centimeter. XC-munstycken håller den dock nere till en mycket enhetlig 3 %.

Golfbanor och idrottsarenor, sprutor, redskap, munstycke, sprutmönster, fäkt, golfbana

Sprutmönster

Ibland gör en till synes liten justering en stor skillnad: För att kompensera för sprutans framåtrörelse har vi designat våra munstycken med ett noggrant beräknat bakåtvänd sprejmönster. Resultaten bevisar att designen är rätt: Sprayen från vårt munstycke slukar upp hela bladet och förbättrar dramatiskt spraykvarhållandet i varje blad.

 

Relaterade ämnen