DIVERSE

Sprutor, Studio, Diverse

Fylld med mer alternativ

Serien SelectSpray erbjuder ett val av centrifug- eller membranpump, ett val mellan avancerad automatisk eller manuell styrning av takten. Samt ytterligare ett viktigt alternativ:

Valet att använda ditt transportfordon till mer än besprutning.På några minuter, och utan redskap, kan du ta av sprutan och använda ProGator Heavy-Duty Utility Vehicle för en rad andra uppgifter kring banan. Nedan återfinns fler redskap som finns tillgängliga för dig.

Sprutor, Golfbana, Fält, Sköljvattentank

75,7-L (20-gal.) Sköljvattentank

I slutet av ett besprutningsjobb vill ingen lämna kvar kemikalien i tanken och ledningarna. Funktionen hos sköljvattentanken på 75,7-L (20-gal.) förenklar rengöringen av systemet i slutet av dagen. Eftersom sprutorna används för att applicera många olika typer av kemikalier kommer sköljvattentanken att ge operatören möjlighet att spola ledningarna med rent vatten så att det inte finns någon kontaminering nästa gång sprutan används. Den gör att operatören kan skölja sprutan på fältet i slutet av besprutningen. Sprutan kan sedan förvaras på ett säkert sätt och vara redo för nästa användning. Sköljvattentanken på 75,7-L (20-gal.) omfattar också ett sköljventilset.

Sprutor, Studio, Slangvinda, Sprutpistol och slang

Slangvinda, Sprutpistol och slang

Manuella och elektriska slangvindor finns tillgängliga som tillbehör. Båda slangvindorna är utrustade med 60,9 m av 12,7-mm (200 ft av 1/2-tum) slang samt en sprutpistol. Den manuella slangvindan har en handvev för att veva in slangen, medan en elmotor används i det elektriska alternativet. Båda alternativen är utrustade med ett rullås för säkerhetens och bekvämlighetens skull. Rullen kan låsas på plats så att inte slangen rullar upp när redskapet inte används.

Rullspänningen är justerbar för att passa operatörens preferens. Sprutpistolen i gjuten aluminium kan justeras från kon till solitt sprutmönster. Handtaget på pistolen låses på plats och det finns ett justerbart stopp. Slangvindan styrspak måste vara i behöver vara i upprät position för att tillåta flöde till slangen och sprutpistolen.

Sprutor, Golfbana, Fält, Skum-markör

Skum-markör

Kombinerade luft- och vätskeledningar till skumhuvudet ger runda och exakta droppar. Inga verktyg behövs för att justera takten – vrid bara den lättåtkomliga ventilen.

Sprutor, Fält, Stativ & svänghjul

Stativ & Svänghjul

När du har avslutat besprutningen är det mycket enkelt att ta av tanken och frigöra ProGator för andra uppgifter. Ta bara bort tre monteringsstift, koppla från hydraulledningar och elektriska anslutningar, sätt fast lagringsstativ – och sen är du färdig. Du behöver inte ens använda några verktyg. Dessutom omfattar stativen svänghjul så det är enkelt att flytta runt sprutan och återinstallera.

 

Relaterade ämnen