Genset applikationer: Steg V/Final Tier 4-motorer

Du kan lita på att John Deere PowerTech™ gensetmotorer startar kör igång på morgonen, fungerar effektivt hela dagen och är pålitliga under många år. Men den rena produktprestandan är inte det starkaste skälet till att arbeta med John Deere. Det starkaste skälet är att du kan lita på att du har John Deere-integrations- och supportnätverk vid din sida varje steg på vägen.

förtroendet-är-inbyggt

Kontinuerlig effekt eller standby-effekt

Gensetmotorer från John Deere är redo när som helst och var som helst. De reagerar snabbt i standbysituationer och återhämtar sig mycket snabbt efter belastning i många olika applikationer.

Valfrihet

Varför anpassa ditt genset till någon annan motortillverkares motor ? Med John Deere får du många olika konfigurationer och tillbehör så att du kan skapa det generatoraggregat som passar bäst för din verksamhet. Våra förkonfigurerade alternativ sparar dig timtals av konstruktionsarbete och hjälper dig att få maskinerna ut på marknaden snabbare.

Integrationshjälp

Du får expertassistans gällande integration från John Deere-tekniker och -distributörer. OEM kan använda vår applikationstekniska erfarenhet och kompetens för att spara tid och pengar på utveckling.

Kundsupport

Med mer än 4 000 John Deere-servicelämnare över hela världen har du aldrig långt till experthjälp och råd.

Snabba reservdelsleveranser

Våra distributörer och återförsäljare lagerhåller servicedelar och många andra vanliga reservdelar för att snabbt kunna möta dina servicebehov. Våra världsomspännande distributionssystem för reservdelar levererar över natten i de flesta regioner.

 

Visa allaDölj alla

Beprövad prestanda

Off-road upplevelse

John Deere har miljarder timmars erfarenhet av motorteknik för applikationer ute i fält.

Vi använder en strategi för avgassystem som är utformad för att vara transparent gentemot föraren och utan att påverka maskinens prestanda. Vår beprövade efterbearbetningslösning har loggat mer än 1 miljard drifttimmar inom hundratals interna och externa OEM-applikationer.

Förmåga att ta last

Skräddarsydd turboteknik ger exceptionell lastacceptans och blocklastsförmåga.

Motorer med återföring av kylda gaser (EGR) ger upp till åtta gånger bättre transient respons än motorer utan EGR. Den potentiella energin som återförs genom EGR är direkt tillgänglig för turbon för att generera kraft.

Tillförlitlig körtid

Driftsäkerhet - varje dag

John Deere-motorer har kylda cylinderfoder, effektiv smörjning och robusta kylsystem för tillförlitlig drift.

Lång hållbarhet

Extra kraftiga, överdimensionerade komponenter och våta cylinderfoder ger lång motorlivstid.

John Deere-motorer är utvecklade för att klara tuffa förhållanden.

Extrema förhållanden

John Deere-motorer är konstruerade för att fungera i varma och torra klimat, i minusgrader, i fuktiga klimat och på höga höjder. Motorstyrenheten (ECU) övervakar och skyddar motorkomponenterna under extrema förhållanden som dessa.

I regioner där bränslekvaliteten kan variera skyddar John Deere motorn med bränslefiltrering i två steg och vattendetektion.

Effektiv drift

Bränsleeffektivitet

Den effektiva designen av John Deere-brännkammare tillsammans med kolvarna med toppring hjälper till med att reducera bränsleförbrukningen.

Mindre urea (DEF)

Användningen av återföring av kylda avgaser minskar kväveoxiden (NOx) som kommer från motorn. Detta möjliggör användning av ett mindre system för selektiv katalytisk rening (SCR) och ger en lägre förbrukning av urea (DEF). John Deere-motorer med återledning av kylda avgaser använder 1 till 3 procentenheter mindre urea i jämförelse med motorer som inte har det.

Kapacitet för låg tomgång

Minskar vätskeförbrukningen och minskar slitage under transport eller vid start- och stoppkontroller.

Livscykelkostnader

Pålitlig drift, lågt behov av underhåll, lång motorlivstid och utmärkt vätskeekonomi medför låga driftkostnader med John Deere-motorer.

Enkel integration

Förkonfigurerade kraftpaket

 John Deere-motorpaket levereras med motorkuddar, kylarpaket och luftfilter för enkel design och installation.

Dubbla varvtal

Tillverkare som bygger aggregat för både 50 Hz och 60 Hz kan växla mellan 1 500 och 1 800 rpm utan omprogrammering.

Majoriteten av John Deere Steg 5-motorerna är kompatibla med RoHS (Restriction of Hazardous Substances), det vill säga direktivet om farliga ämnen inom EU.

Tabell

* Strömenheten inkluderar ett färdigmonterat kylarpaket, luftfilter och fötter.

† Majoriteten av John Deere Stage V motorerna överensstämmer med Europeiska unionens

direktiv om begränsning av farliga ämnen, senast ändrat genom 2011/65/EU.

** EWS 4,5L är endast certifierad för EU Steg 5.

†† Klassificering på 241 kWm finns också.