Motor för generatordrift: Icke-reglerade marknader

Du kan lita på att John Deere PowerTech™ genset motorer startar på morgonen, fungerar effektivt hela dagen och arbetar pålitligt i många år. Men ren och skär produktprestanda är inte den främsta anledningen till att arbeta med John Deere. Det är tryggheten i att ha John Deere integrations- och supportnätverk vid din sida varje steg på vägen.

förtroendet-är-inbyggt

Kontinuerlig eller standby effekt

Gensetmotorer från John Deere är redo när och var du behöver dem. De ger snabb respons i standbysituationer och återhämtar sig mycket snabbt i en mängd olika applikationer.

Valfrihet

Varför anpassa ditt genset runt någon annan motortillverkares motor? Med John Deere får du ett brett utbud av konfigurationer och tillbehör så att du kan välja rätt generatoraggregat som bäst passar din applikation. Våra förkonfigurerade alternativ kan spara timmar av ingenjörstid och hjälpa dig att snabbare få ut maskiner på marknaden.

Integreringshjälp

Du får expertintegreringshjälp av tekniker från John Deere och John Deere leverantörer. OEM-tillverkare kan använda vår erfarenhet av tillämpningsteknik och kunnande för att spara tid och pengar på utveckling.

Kundsupport

Med mer än 4 000 John Deere-serviceställen över hela världen har du aldrig långt till experthjälp och råd.

Snabba reservdelsleveranser

Våra leverantörer och återförsäljare lagerhåller servicedelar, liksom många andra vanliga reservdelar, för att snabbt möta dina servicebehov. Våra världsomspännande distributionssystem för reservdelar levererar över natten i de flesta regioner.

 

Visa allaDölj alla

Bevisad prestanda

Off-road upplevelse

John Deere har miljarder timmar av erfarenhet av motorteknik för applikationer ute i fält.

Vi använder en strategi för avgassystem som är utformad för att vara transparent gentemot föraren utan att påverka maskinens prestanda.  Vår beprövade efterbehandlingslösning har loggat mer än 1 miljard drifttimmar inom hundratals interna och externa OEM-applikationer.

Förmåga att ta last

Skräddarsydd turboteknik ger exceptionell lastacceptans och blocklastsförmåga.

Motorer med återföring av kylda avgaser (EGR) ger upp till åtta gånger bättre övergående transient respons än motorer utan EGR. Den potentiella energin som återförs via EGR är omedelbart tillgänglig för turbon för att generera extra kraft.

Fjärrövervaka

Håll koll på din motor och din utrustning tack vare John Deere OEM Technology Solutions (endast PowerTech E).

Effektiv drift

Livscykelkostnader

Optimerad förbränning, kraftförskjutningstäthet och låg tomgångskapacitet samverkar för att minska bränsleförbrukningen varje dag.

Motorunderhåll som är enkelt att utföra för att öka körtiden och uppnå högre produktivitet. Kontroll och påfyllning av oljor på en sida, förlängda intervaller för olja och kylvätska, tvåstegs bränslefilterskydd och vattenavskiljare som är lätt att dränera.

Lång livslängd och pålitlig prestanda uppnådd genom extra kraftiga motorkomponenter som validerats genom miljarder timmars test i testceller och på fält. Motorerna med våta cylinderfoder kan överhalas för en andra och tredje livslängd till fabriksspecifikationer.

Pålitlig körtid

Driftsäkerhet – varje dag

John Deere-motorerna har kylda cylinderfoder, effektiv smörjning och robusta kylsystem för pålitlig drift.

Lång hållbarhet

Extra kraftiga, överdimensionerade komponenter och cylinderfoder av våt typ ger motorn lång livslängd.

Motorerna från John Deere är utvecklade för att klara tuffa förhållanden.

Extrema förhållanden

John Deere motorerna är konstruerade för att fungera i varma och torra klimat, i minusgrader, i fuktiga klimat och på höga höjder. Motorstyrenheten (ECU) övervakar och skyddar motorkomponenterna under extrema förhållanden som dessa.

I regioner där bränslekvaliteten kan variera skyddar John Deere motorn med bränslefiltrering i två steg och vattendetektion.

Enkel teknik

Okomplicerad motorteknik som är enkel att installera och lätt att underhålla utan att behöva kompromissa om prestanda, bränsleförbrukning, förmåga att ta last, tillförlitlighet och hållbarhet.

Kraftnoder under 200 kVA är naturligt luftade och har mekaniska bränslesystem. Högre kraftnoder erbjuder elektroniska motorer med extra kontroll och prestanda.

John Deeres icke-utsläppscertifierade motorer har lägre kostnader och ger kunderna enkel reparation och tillförlitlighet.

Enkel integration

Dubbel frekvens

Tillverkare som behöver 50 Hz och 60 Hz effekt kan växla mellan 1 500 och 1 800 varv per minut utan omprogrammering.

Förkonfigurerade kraftenheter

John Deere motorpaket levereras med monteringsdynor, kylpaket och luftfilter för enkel design och installation. Konstruerat för 47°C (117°F) omgivande lufttemperatur.

Effektdensitet

Motorerna från John Deere är konstruerade för att leverera maximal effekt i ett kompakt motorpaket. De har alltid varit kända för att leverera exceptionella kWm per liter cylindervolym, vilket gör att det ibland går att reducera motorstorleken för att möta vissa kraftnoder.

Mindre cylindervolym gör det möjligt för tillverkare av gensets att reducera storleken på överbyggnader och därmed optimera kostnader och utveckla lättare generatoraggregat.

Konfigurerbarhet

Med flera alternativ för hur delar kan placeras behöva OEM-tillverkare göra mindre modifieringar av sina gensets för att integrera motorer från John Deere. Denna konfigurerbarhet sparar utvecklingskostnader och minskar leveranstiden till marknaden.

Servicepunkter på en sida gör att installation och underhåll blir enkla.

Turboladdare med laddluftkylare (CAC) och icke-CAC-luftsystem finns tillgängliga.

Med flera fläkthöjder och hastighetsförhållanden kan du bygga gensets för trånga platser och för tyst drift.

Majoriteten av John Deere icke-certifierade motorer är RoHS-kompatibla för begränsning av farliga ämnen i EU.

Motorerna från John Deere är byggda för att fungera i varma och torra klimat, i minusgrader, i fuktiga klimat och på höga höjder. Motorstyrenheten (ECU) övervakar och skyddar motorkomponenterna under extrema förhållanden som dessa.

I regioner där bränslekvaliteten kan variera skyddar John Deere motorn med bränslefiltrering i två steg och vattendetektion.

tabell

* Kraftenhet inkluderar fabriksmonterat kylarpaket, luftfilter och fötter.