Elektroniska lösningar

Elektroniska reglage

Avancerade, men ändå robusta kommunikationsprodukter och -tjänster som ger dig effektiv logistik, minskat underhåll och kostnadskontroll.
Rapportering, övervakning och styrning av maskindrift genom telematik kommer att revolutionera tunga maskinbaserade industrier.


Fördelarna är effektiv logistik, minskat underhåll och kostnadskontroll. Våra system integrerar avancerad kommunikationsteknik som CAN, mobiltelefoni, satellit och GPS i ett sofistikerat nätverk som uppfyller dina unika behov. Med våra alternativa telemetriprodukter och anpassade designtjänstalternativ kan vi tillhandahålla ett system som passar dina specifika behov – alla med komponenter som är konstruerade och tillverkade för att klara svåra temperatur-, vibrations- och tätningskrav.

 

Visa allaDölj alla

Tillämpningar

Spårning

Dessa kärnfunktioner innebär att man använder en trådlös kommunikationsgateway på en utrustning med liten eller ingen interaktion med den utrustningen. Enkla, trådbundna ingångar kan göras tillgängliga för att samla in ytterligare information och rapportera den efter behov. Detta kan nyttjas för:

 • Platsspårning
 • Övervakning
 • Information om hur fordonsparken används

Maskinövervakning

Baserat på kärnfunktioner inkluderar tillägget av maskinövervakningsfunktioner att ta emot information från en inbyggd databuss (vanligtvis CAN) och möjliggöra åtkomst till betydande maskininformation, inklusive:

 • Meddelanden
 • Maskinens prestanda
 • Felkoder

Produktivitet och kontroll

Kräver omfattande integration med andra komponenter på maskinen, denna integrationsnivå gör det möjligt att ta emot information och skickas till en maskin och/eller operatör. Denna sofistikerade interaktion gör det möjligt för maskiner att ta emot och reagera på inkommande information, inklusive:

 • Maskinguidning och kontroll
 • Fjärrdiagnostik och reparationssessioner
 • Automatiserad samordning av arbete på plats

Ger dig kontroll

Specialdesignad

Du behöver inte nöja dig med en lösning lösning ”i en låda“. Vi har designerfarenhet, befintlig hårdvara och branschrelationer som utgör de byggstenar du behöver. Genom att arbeta tillsammans kan vi snabbt skapa ett pålitligt telematiksystem på många olika sätt. Här är några exempel:

 • Levererar endast dina hårdvarubehov
 • Arbeta med den applikationspartner du väljer för att tillhandahålla en komplett lösning
 • Levererar ett komplett, integrerat system till dig genom att arbeta med en av våra rekommenderade partners

Du behåller kontrollen över äganderätt och de viktigaste immateriella rättigheterna som differentierar dina produkter. Samtidigt kan du få vad du verkligen vill ha – en robust, pålitlig och kostnadseffektiv lösning som passar dina behov.

Kontakta oss för information om prissättning och processen för design av telematiksystem enligt dina specifikationer.

Källa: www.deere.com/en/electronic-solutions/telematics/

Elektroniska reglage

Byggd för att fungera – Byggd för att hålla

Våra kunder tänjer på gränsen för vår mekaniska hållbarhet, med förväntningar om tillförlitlig drift vid svår värme och extrem kyla, hårda kemiska ångor och direkt exponering för vatten, smuts, damm och sten. Våra hårdvaru- och mjukvaruutvecklingsteam använder beprövade produktions-/designbibliotek för att bygga pålitliga produkter som övervakar ett brett utbud av vanliga och anpassade I/O-parametrar, tillhandahåller belastningskontroll och skydd samt multiplexnätverk med distribuerade och diskreta arkitekturer, t.ex. CAN-, SAEJ1708- och SAEJ1939-standarder.

Egenskaper

Vi förbättrar våra produkter mekaniskt med hjälp av vår automatiserade konforma beläggningsutrustning och full potting-funktion för att säkerställa produktöverlevnad under de värsta förhållandena. Vår unika, patenterade elektroniska förpackningsteknik ger förbättrad tätning och komponenttäthet, så våra styrmoduler är vattentäta, dammtäta och värmeskyddade. Dessa enheter har möjlighet att klara av de tuffaste miljöerna samtidigt som de effektivt hanterar termiska belastningar från elektriska halvledarenheter med hög ström.

Kraftelektronik

Elektroniska lösningar på väg

Här på John Deere Electronic Solutions implementerar vi ledande teknik, testutrustning och produktionsanläggningar för att utveckla och tillverka robust Power Electronics som ger pålitliga, effektiva alternativ till mekaniska eller elektrohydrauliska system. Vi har de tekniska möjligheterna att konstruera allt från växelriktare, omvandlare och strömfördelning.

Utbyggbara/skalbara arkitekturer

System för permanentmagnetmotorer, kopplade reluktansmotorer och induktionsmotorer. Ersättning av mekaniska och elektrohydrauliska system inom jordbruk, konstruktion, lastbilar, konsumentutrustning och industriella tillämpningar / Elektrifiering av drivsystem för liten och stor utrustning, fordon och fritidsprodukter.


Om du är intresserad av ...