TC125Självgående och Traktormonterade hålpipluftare

  • 0,7m_ kapacitet
  • En genomsnittlig green är städad på 15 minuter
  • Effektiv hydraulmotor med direktdrift

TC125 gör det lättare och snabbare än någonsin att städa banan

Högtömmande upptagare
Upplockning av jordpluggar har alltid varit någotav en slumpartad uppgift. Mycket sällan har banan sopats riktigt ren – förrän nu.
TC125 upptagare från John Deere gör det möjligt för en person att lätt och behändigt sopa upp och frakta bort uppsamlat material, som jordpluggar, sand, löv ock klipp. Den hydrauldrivna sopborsten roterar med upptill 600 varv/min och plockar effektivt upp allt i dess väg. Upptagaren har en arbetsbredd på 1,22 m och behållaren rymmer 0,7 m3. En genomsnittlig green sopas ren på 15 minuter.
Behållaren, som är tillverkad av tjock medeldensitets polyeten,är både lätt och slitstark. TC125 kan med fördel bogseras bakom ett fordon med ett fjärreglage, t.ex. en JD kompakttraktor eller ProGator redskapsbärare. TC125 kan bogseras antingen rakt bakom fordonet eller förskjutet åt vänster.
TC125 behållaren kan höjas till 3,7 m och en lyftcylinder gör det enkelt att tömma innehållet på ett fordonsflak.
Det hydrauliskt drivna borstsystemet är enkelt att använda och underhålla och eliminerar behovet av en extra kraftkälla. Borstens aggressivitet och fjädring styrs av en fullängdsrulle direkt bakom sopborsten. Rullen är justerbar för att kunna anpassas till både förhållande och borstslitage.