2700 E-Cut™ HybridTriplex åkgräsklippare

  • Bensinmotor: 19 hk (14,2 kW) vid 3 600 rpm
  • Eldrivna klippcylindermotorer
  • Klippbredd: 157,5 cm
  • Inställning av spel underkniv/cylinder

Nästa generation triplexklippare

Från TechControl-monitorn till konturföljning och uppsamling, 2700 E-Cut™ hybridklipparen presterar på topp på varje område. Med TechControl får man ett enhetligt resultat oberoende av vem som kör. Genom att greenkeepern förinställer maskinerna uppnår alla samma prestanda!

Höjdpunkter

TechControl display

TechControl-monitor

Ta kontroll över klippkvaliteten genom att förinställa vändhastighet, renshastighet, sänkhastighet, klippfrekvens, med mera. Uppnå hög kvalitet varje gång, oavsett vem som kör.

Förarkomfort

Förarkomfort

Förare som sitter bekvämt och har bra uppsikt över arbetsytan presterar bättre och levererar den precision som ger banan ett perfekt utseende.

Enastående konturföljning

Enastående konturföljning

Hantera alla ojämnheter och kanter: det treaxlade lyftsystemet med oberoende lyftcylindrar möjliggör 18 graders styrning av klippenheten och 42 graders konturföljning.

Det går att utföra arbetet fortare

Arbeta snabbare

Spara tid: högre transporthastigheter kombineras med ett lättanvänt uppsamlingssystem som sitter kvar på maskinen under transport, så att man får jobbet gjort på nolltid.

Ekonomiläge

Ekonomiläge

Gör en 30-procentig bränslebesparing jämfört med läget för max. varvtal och upplev markant minskade ljudnivåer när effektåtgången är exakt kalibrerad för uppgiften.

John Deere Dealership

Find Your Nearest Dealer

Locate Your John Deere Dealer