9009A TerrainCutÅkgräsklippare för trimning, semiruff & ruff

  • Fem, 27 tums (69 cm) oberoende rotorklippdäck med 2,74 m klippbredd
  • Design med djupt klippdäcksskal och exklusivt bakutkast
  • Enkel klipphöjdsinställning utan verktyg
  • LoadMatch™ för utmärkt backtagningsförmåga och klippkvalitet
Skriv ut
PLACEHOLDER ALT TEXT

9009A TerrainCut ruffklippare: där produktivitet och kontroll förenas med klippkvalitet.

Tills nu, har användningen av en bredrotorklippare i ruffen varit förbunden med avkall på klippkvaliteten. Med nya 9009A TerrainCut ruffklippare, kan du nu maximera både produktivitet och klippkvalitet samtidigt som du har bättre kontroll över hur den presterar på banan. 9009A är en klippare med fem 27 tum (69 cm) breda oberoende rotorklippdäck med totalt 2,7 m klippbredd, som klarar av att vara produktiv hela dagen, vilket behövs när golfbanans ruffer ska klippas.

Klippkvaliteten hos 9009A ligger ett kvantsprång före konkurrenterna med ett djuppressat däcksskal och ett innovativt bakutkast som ger bättre spridning och ett renare snitt. Plus att ändring av klipphöjden inte längre är en arbetsintensiv process. Däcket hos 9009A medger nu verktygslös inställning av klipphöjden, vilket är en dröm för en tekniker, och gör dig själv till chef för ändringar av klipphöjden.

Tillgänglig tidigt under 2016. Kontakta din återförsäljare för mer information.

*Värden för motoreffekt och vridmoment är angivna av motortillverkaren och får endast användas i jämförande syfte. Det verkliga effekt- och vridmomentuttaget kommer att vara lägre. Se motortillverkarens webbsidor för ytterligare information.