• (Andra Länder)
 • |
 • Återförsäljare
/ / / / Tillbehörsutrustning för traktorer

Tillbehörsutrustning för traktorer

Tillbehörsutrustning för traktorer

Ansträng dig mindre och få mer gjort.

En stor del av din tid tillbringas i traktorn, och det är därför helt naturligt att göra den så bekväm och produktiv som möjligt. Vi kan hjälpa dig. Vi har ett stort sortiment produkter som gör ditt arbete både produktivare och säkrare.

Hyttkomfort

Gör arbetet till ett nöje

Ofta tillbringar du mer tid i traktorn än du gör hemma. Hytten ska vara mer än en bekväm arbetsplats. Den ska vara välutrustad, passa dina individuella behov, och varför då inte inkludera bekvämligheter som du är van vid hemifrån. Vi har ett stort sortiment hyttillbehör som underlättar ditt arbete.
  Värmeskydd

Ett kraftigt värmeskydd av rostfritt stål och i ett modernt utförande finns tillgängligt för avgasröret.
Finns för 5020-, 5R-, 6020-, 6030 Premium-serien och 7030 Premium-serien traktorer
Stainless steel heat protection
  Avgasrör och värmeskydd i rostfritt stål

Utrusta din John Deere med ett avgasrör och värmeskydd i rostfritt stål. Delarna är tillverkade enligt John Deere kvalitetsstandard för hög hållbarhet och lång livslängd.
Finns för 6M- och 6R-serien traktorer.
 
Stainless steel exhaust pipe plus heat protection
  Säten

Att investera i ett nytt säte är detsamma som att investera i friskvård och ökad effektivitet. Vi kan erbjuda en serie säten från ett luftfjädrat komfortsäte till det prisbelönta ActiveSeat aktiva förarsätet. På Tillbehörssystem (JDOAS, endast på engelska) kan du se vad som finns tillgängligt för din traktor, eller kontakta din återförsäljare som kan ge dig en demonstration och förklara sätesfunktionerna i detalj.
Super Air Comfort Seat, Active Seat
  Sätesöverdrag

Vi erbjuder två slags överdrag: skräddarsydda och universalöverdrag. Skräddarsydda överdrag har perfekt passform och det finns även ett med värmeslingor i ryggstöd och dyna.

Seat Cover
Sätesanimering

Sätet har många funktioner och är lätt att ställa in för att passa just din körställning. Klicka på "Sätesanimering" för att få veta mer om de olika inställningarna.
Sätesanimering
  Kylskåp

För långa dagar på fältet finns ett 5-liters kylskåp med gott om plats för mat och dryck. Ett 12-volts uttag ingår. Kylskåpet som är försett med strömbrytare, är endast inkopplat när motorn går. Det finns ingen risk att batteriet laddas ur om du råkar lämna det påslaget under natten.
Det kan installeras i kombination med ett fältkontor för att skapa en integrerad kontors-/matplats.
Electric fridge
  Fältkontor

Gör det bekvämt för dig, ta kontoret med dig ut på fältet. Fältkontoret är ett förvaringsutrymme med plats för viktiga dokument, instruktionsböcker, mobiltelefon eller en bärbar dator. Locket fungerar både som arbetsyta och skrivunderlag. I botten är kontoret förberett för anslutning till elektroniska tillbehör. Vid arbetsdagens slut blir fältkontoret snabbt en behändig portfölj, som du bär med dig hem.

Field office
  Kylfack och dryckeshållare

Här håller du mat och dryck fräsch och nära till hands. Utrusta traktorn med ett isolerat kylfack. En kraftig flask- och dryckeshållare finns inom nära räckhåll.
Cool Box & Drink Holder
  Tillbehörsfäste

På tillbehörsfästet har du monitorer, mobiltelefoner, radioapparater och andra tillbehör samlade på ett ställe.
Accessories Mounting Brackets
 

Tillbehörsfäste för surfplatta och mobiltelefon

Tillbehörsfästen för mobiltelefoner, surfplattor, GPS, m.m., gör dessa enheter enklare och säkrare att använda.

Tillbehörsfästen

Tablet & Mobile Holder
 Eluttag och adaptrar

Med så många olika elektriska tillbehör – telefoner, MP3-spelare och styrenheter, är multieluttag och flera adaptrar något av en nödvändighet. Multieluttaget är enkelt att montera och man kan ansluta sex 12-volts tillbehör samtidigt.
Electrical Sockets and Adapters
  Adaptrar

Fyra adaptertillval tar hand om andra behov:
 • Standard anslutning med tre ledare för elkomponenter
 • Cigarrettändare
 • Rund 3-stiftsadapter
 • Platt 3-stiftsadapter
Adapters
  Golvmattor

Ge hytten nytt liv med original golvmattor.
 • Exakt passform och John Deere logo
 • John Deere fördelar: Beige färg som matchar hyttinteriören
 • Lätta att rengöra
 • Tillverkade av slittålig nålfilt
 • Kan högtryckstvättas i kallt vatten
Floor Mats

Sikt

Att kunna se allt

Öka sikten och underlätta manövreringen i trånga utrymmen med hjälp av följande satser.  Utvändiga backspeglar

Stora, utvändiga backspeglar ökar säkerheten vid körning på väg och underlättar manövrering av redskapen. Välj mellan manuellt eller elektriskt justerbara, teleskopiska backspeglar. Speglarna justeras enkelt av endast en person.
External Rear View Mirrors
  Redskapsbackspegel

Håll bättre uppsikt över drag och bakmonterade redskap, med denna invändigt monterade backspegel som fästs på bakrutans högra sida.

Hitch Observing Mirror
  Solvisir och rullgardiner

Med solvisir och rullgardiner slipper du besväras av solen och de hjälper också till att hålla hytten svalare. Rullgardiner finns för både vindruta och bakruta och kan justeras för bästa förarkomfort.
Sun Visors and Sunshades Sun Visors and Sunshades
 
Bakrutetorkare


Stor bakrutetorkare ger god sikt vid dåligt väder och under smutsiga förhållanden.

Rear Windscreen Wiper
  CCTV Videokamerasystem

John Deere videokamerasystem ger bättre övervakning över arbetet och effektivare körning: Fördelar:

 • Säker körning både på vägen och på fältet: med ett videokamerasystem upptäcker du snabbt kringstående och hinder.
 • Maximal avkastning: tömning av tröskan, bogsering av vagnar, avlastning av balar – du har alltid full uppsikt över vad som händer runtomkring.
 • Stressfriare körning: oavsett om du plöjer, sprutar, sår, sprider gödning eller tröskar – du ser allting utan att behöva vrida och vända på dig. En backkamera som visar vad som sker bakom hytten underlättar ytterligare och bidrar till ökad produktivitet och en bättre körställning.
CCTV Video Camera Systems

Belysning

Lighting


Förläng arbetsdagen och gör natt till dag

Det finns ett stort utbud front-, bak- och sidomonterade belysningssatser som gör ditt arbete säkert och effektivt, oberoende av förhållanden eller vilken tid på dygnet du arbetar.

Här är olika alternativ att välja mellan: 
 Strålkastare (H4) kontra arbetslampor (H3)

Strålkastarna (H4) är konstruerade för körning med traktorn på allmän väg. De har hel- och halvljusfunktion. Om en frontlastare eller annat redskap skymmer traktorns strålkastare finns sidomonterade strålkastare som tar över denna funktion.

H3 halogen arbetslampor är ämnade för fältarbete och erbjuder utmärkt belysning både framåt och bakåt, och över hel- och delburna redskap.

 

Några fördelar med H3 arbetslampor:
 • Ljusstyrka och skärpa är bättre än vad man får med standard 100 W lampor
 • Optimal ljusspridning
 • Lamporna är justerbara för bättre ljustäckning
Parts and Service: Headlights
Två H4 främre strålkastare
Parts and Service: Work lights
Två H3 sidomonterade arbetslampor
Xenonlampor är "urladdningslampor med hög intensitet" (HID; High-Intensity Discharge) som producerar ljus av dagsljuskaraktär. Xenon arbetsbelysning har väsentligt bättre ljusstyrka än vanliga lampor och är också tåligare mot stötar och vibrationer.   Halogen kontra XenonParts and Service: Halogen Light
Med halogenlampor
Standard arbetsbelysning (55 W)
2 x 55 W = 110 W
Parts and Service: Xenon Light
Med Xenonlampor
Xenon arbetslampor (35 W)
2 x 35 W = 70W

Jämfört med halogenlampor erbjuder Xenonlampor:

 • Upp till fyra gånger bättre ljusstyrka
 • 10 gånger längre livslängd
 • 35 % lägre energiförbrukning, vilket minskar belastningen på laddningssystemet

Maskinprestanda

Vill du att din traktor skulle kunna utföra mer? Du har kanske gjort förändringar i din verksamhet eller köpt en begagnad traktor. Oavsett vilket, kan du alltid uppgradera din John Deere traktor för att öka produktiviteten.

  Viktbelastning

Rätt viktbelastning ger maximal traktorprestanda, överför mer kraft till marken, minskar bränsleförbrukningen, ökar dragkraften och körkomforten. Rätt viktbelastning är beroende på motoreffekten, körhastigheten under dragkraftsarbeten, och vilken slags redskap som används.
  Portföljvikter

Kan enkelt av- och påmonteras på frontviktsfästet. De används för att optimera viktfördelningen på bak- och framaxel, eftersom antalet vikter enkelt kan anpassas till det arbete som ska utföras.

Front quik tach weights
  Frontvikter

Detta är den flexiblaste viktbelastningslösningen. Tillgängliga vikter: 900 kg, 1 150 kg, 1 500 kg och 1 800 kg Vikterna kan monteras direkt på frontviktsfästet (900 kg och 1 150 kg). När toppstångsfästet används (levereras med 1 500 kg och 1 800 kg vikter), kan frontvikterna monteras på trepunktslyften och frontlyften för ökad dragkraft.

Pick-up weights
  Bakhjulsvikter

Kan monteras på utsidan av både stål- och gjutjärnsfälgar. Kan även monteras på insidan av standard och HD gjutjärnsfälgar. Vid viktbelastning, var noga med att aldrig överskrida tillåtet lufttryck.

Rear wheel weights

Läs mer om John Deere viktbelastning

  Radarsensorer med dubbel-laser

Kontrollera hjulslirningen med radarsensor med dubbel-laser:
 • Sparar bränsle
 • Förhindrar jordpackning
 • Ökar dragförmågan
 • Förbättrar effektiviteten
Dual-Beam Radar Sensors
  Helautomatiskt manövreringssystem (HMS/iTEC):

Det gör det möjligt för föraren att spela in eller programmera olika arbetssekvenser. Fältarbetet har aldrig varit enklare eller produktivare.
 • Gör arbetet mindre tröttsamt – utför olika traktorfunktioner i rätt sekvens med ett tryck på en knapp
 • Exakt körning
 • Enkelt att använda
Headland Management System (HMS/iTEC)
  Breddningssatser

Med breddningssatser täcker du fler rader vid plantering och sprutning utan att påverka grödan. Ingen minskning av tillåten axelbelastning. Breddningssatser erbjuder bättre stöd och stabilitet för sprutor. Två olika breddningssatser finns tillgängliga och är enkla att hopmontera och installera. Den totala traktorbredden kan innebära att det behövs extra belysning och varningsskyltar.
Track extensions
  Extra hydrauloljebehållare

För t.ex. snabb tippning av vagnar finns en sats som ökar oljeflödet till de stora tippcylindrarna.

Additional Hydraulic Oil Reservoir
  John Deere frontlyft

För ökad mångsidighet finns en fullt integrerad John Deere frontlyft och ett frontkraftuttag tillgängligt för eftermontering på 6R- och 6M-serien traktorer. John Deere kategori 3N frontlyft är perfekt för främre viktbelastning och arbete med frontmonterade redskap. Lyftkapaciteten är 4 000 kg. Frontlyften har dessutom:
 • Låsspärr för säker transport och fältarbete
 • Flödeskontroll för varvtalsreglering i hydrauliskt flytläge
 • Tre lägen för dragarmar (fast, flytläge och uppfällda)
 • Dragarmar med kopplingskrokar
 • Bogserkrok
 • Sjupoligt signaluttag
 • Toppstång med tre lägen
 • Vertikalt toppstångsfäste
 • Kan kombineras med John Deere frontkraftuttag och är fullt kompatibel med en John Deere frontlastare
 • Tillgänglig tillvalsutrustning: t.ex. stöd för klippdäckskedjor, frontskydd, ackumulator, två extra hydrauluttag
John Deere Front Hitch and Front PTO
  John Deere frontkraftuttag

Det fullt integrerade, elektrohydrauliska John Deere frontkraftuttaget kopplas in med en strömbrytare på höger reglagekonsol eller på CommandARM reglagekonsolen. Egenskaper för John Deere frontkraftuttag:
 • 1 000 rpm med perfekt match mellan främre och bakre kratuttagsvarvtal
 • Kraftuttagsaxel med sex splines (80 kW)
 • Motursroterande axel, sett framifrån traktorn
 • Mjuk, fördröjd inkoppling av både lätta och tunga redskap
 • Hydrauliskt kontrollerad kraftuttagsbroms för att förhindra onormal redskapsövervarvning
 • Fullt integrerat iTEC/HMS manövreringssystem
 • För enkel anslutning har kraftuttagsaxeln en 60 graders rotationsvinkel
John Deere Front Hitch and Front PTO

Skyddsutrustning och förvaring

Din traktor och dina redskap representerar en stor investering John Deere har ett stort sortiment säkerhetsanordningar som ger skydd åt dig och dina maskiner. Vi har allt du behöver för att minimera risken och maximera effektiviteten.
  Immobilizer (elektronisk startspärr)

Immobilizern är ett elektroniskt system som skyddar traktorn mot stöld och otillbörlig användning. Satsen innehåller två nycklar. Traktoren kan inte startas utan rätt nyckel.
Immobilizer
  Låsbara lock

Låsbara lock för bränsletank och transmissionsoljebehållare förhindrar stöld av bränsle och olja, samt oavsiktlig blandning av vätskor.

Lockable Caps
  Säkerhetslås

Satsen inkluderar dörrhandtag och en egen nyckel. Blanka nycklar kan beställas separat.

  Vridbara skärmar

Vridbara skärmar ger både smidigare manövrering och ökat skydd. De erbjuder fördelar som en större styrvinkel och samtidigt snävare vändradie, för arbete i mindre utrymmen. De ger samma skydd mot sörja och växtrester som traditionella framskärmar.
Turnable front fenders
  Bakre breddningsskärmar

Breddningsskärmar finns i olika storlekar och håller hytt och rutor rena för bättre sikt.

Rear Fender Side Extensions
  Backningslarm

Larmet varnar för att traktorn ska backas.

Back-up alarm
  Batteriströmbrytare

Den externa batteriströmbrytaren förhindrar oavsiktlig användning och förhindrar urladdning av monitorer och radioapparater som inte stängs av.

Battery disconnect kit
  Bottenskydd för bränsletank

Rekommenderas speciellt för traktorer som arbetar under svåra förhållanden (t.ex. i buskage, skog). De är tillverkade av slitstarkt stål och monteras under bränsletanken för ökat skydd.

Bottom Guard for fuel tank
  Verktygslåda

I verktygslådan finns plats för alla de verktyg som du behöver för det dagliga arbetet på fältet. Den är robust och slittålig och gör det lätt och enkelt att hålla ordning på dina verktyg.

Tool Box
  Förvaringsbox

I denna 45-litersbox förvarar du olika artiklar som kan komma väl till pass på fältet. Boxen, som är tillverkad av stål, kan fästas på alla frontvikter.

Storage Container

Drag

Välj rätt drag

Det blir allt viktigare att välja rätt drag för tillkoppling av vagn och redskap. Original John Deere drag är tillverkade av material av högsta kvalitet och uppfyller John Deere specifikationerna. Dragen passar alla traktorer och finns i fast eller i höjdled justerbart utförande, samt i manuellt eller automatiskt utförande.
  I höjdled justerbara drag (ej Sverige)

Automtiskt vagnsdrag med 38 mm kopplingsbult, finns också i extra brett utförande (används med förstärkt dragbom eller lastvagnar).

Height-adjustable wagon hitches
  I höjdled justerbart vagnsdrag med kul- eller pitondrag är perfekt för trailers och olika redskapstillämpningar. Med låg tillkoppling är det en optimal traktor/vagn kombination.

Height-adjustable wagon hitches
  Tre-i-ett vagnsdrag

Låter dig använda en rad tillkopplingar för vagnar och redskap. Det inkluderar ett femläges redskapsdrag med tre funktioner:
 • Manuellt eller automatiskt i höjdled justerbart vagnsdrag
 • Kuldrag eller pitondrag (ej justerbart i höjdled), och vid behov samtidigt med manuellt och automatiskt vagnsdrag
 • Dragbom med avmonterat kul- eller pitondrag
The 3-in-1 hitch system
  Kuldrag med låg tillkoppling kan användas med upp till fyra ton statisk vertikalbelastning och pitondrag med upp till tre ton statisk vertikalbelastning.


Kuldrag
Piton fix insert
Pitondrag

  Sidodrag

Finns tillgängligt för kuldrag och i höjdled justerbart vagnsdrag. Sidodrag finns för höger, vänster eller båda sidor.

Forced steering systems for ball-type hitches
  Fördelar med sidodrag
 • Snävare svängar med fleraxlade vagnar
 • Mindre jordpackning
 • Minskat däckslitage
 • Ökad förarkomfort. Det är inte nödvändigt att låsa den bogserade axeln vid backning, eller i höga transporthastigheter, eftersom vagnshjulen alltid följer traktorspåret.