• (Andra Länder)
  • |
  • Återförsäljare
/ / / Sprutor Reservdelar

Sprutor Reservdelar

Eftersom växtskyddsmedel kan utgöra så mycket som 60 % av dina sprutkostnader, är det viktigt att sprutningen är så exakt och effektiv som möjligt. Varje droppe räknas. Det är här John Deere kommer in i bilden. Tillförlitliga, hållbara sprutor som ger dig den kvalitet, kapacitet och prestanda som du behöver. Men även den tillförlitligaste och kraftigaste sprutan kräver regelbundet underhåll.

 

Använd därför alltid original John Deere delar till din spruta. Alla delar – från munstycken, reparationssatser till rengöringsverktyg och kalibreringsmätare – är tillverkade av och exklusivt testade för John Deeresprutor.
Allmänt underhåll av sprutan

Allmänt underhåll av sprutan

En silikonsprej, klibbfri efter 15 minuter, är ett utmärkt korrosionsskydd för rampen och andra utsatta delar på sprutan.

Läs mer om Allmänt underhåll av sprutan
Underhåll av sprutsystem

Underhåll av sprutsystem

Rätt munstycke är avgörande för att uppnå både precision och produktivitet. Vi har ett stort sortiment munstycken och munstycksskydd i varierande storlekar och material för all slags sprutning av växtskyddsmedel och flytande gödning

Läs mer om Underhåll av sprutsystem

Monteringssatser för ökad prestanda

Monteringssatser för ökad prestanda

Det finns många sätt att skräddarsy din spruta, utan att kompromissa på driftsäkerhet, kapacitet, precision, komfort eller förar- och miljösäkerhet.

Läs mer om Monteringssatser för ökad prestandat

Produktbroschyr