• (Andra Länder)
  • |
  • Återförsäljare
/ / /

Pressreleaser

Nyheter och information 2013

Nya John Deere 4M och 5E traktorer för professionell användning och trädgårdsanläggningar

Berlin, 21 augusti 2013 – Med sin nya uppsättning av små traktorer vänder sig John Deere till behoven hos kommuner, trädgårdsanläggare och entreprenörer. Modellerna omfattar 4M- och 5E-seriens tre- och fyrcylindriga traktorer från 49 till 95 hk.


Nya John Deere traktorer i 4M-serien

Den nykonstruerade 4M-serien kombinerar hög komfortnivå och låga driftkostnader. 4049M med 49 hk 4066M med 66 hk är mångsidiga mellanspecificerade traktorer för applikationer där en smal, kompakt traktor med låg profil behövs. De är också lämpliga för underhållsarbeten på stora egendomar och proffsanvändningar som anläggning av trädgårdar samt deltidsjordbruk.

 

Kraften hämtas ur en fyrcylindrig turboladdad dieselmotor och både 4049M och 4066M kan utrustas med en högeffektiv och lättanvänd hydrostatisk transmission eller 12x12-växlad mekanisk växellåda. Den hydrostatiska transmissionen är enkel att använda tack vare exklusiva TwinTouch-pedaler. Den mekaniska växellådan är försedd med en elektriskt aktiverad reversering för att möjliggöra enkel riktningsändring med ett knapptryck. Som resultat hjälper den enklare och snabbare växlingen till att spara bränsle och sänka driftkostnaderna.

 

Den ergonomiska förarplatsen utan hytt, försedd med ett slätt golv, är lätt att nå och är försedd med ett fällbart överrullningsskydd (ROPS), varför traktorn kan parkeras i ett normalt garage.

 

Det oberoende kraftuttaget skiljer traktorerna i 4M-serien från liknande konkurrensprodukter och kan aktiveras under körning utan att man behöver stoppa eller trycka ner kopplingspedalen, vilket ger extra mångsidighet och komfort när kraftuttaget används.


Båda traktorerna har en maximal lyftförmåga på 1400 kg, vilket tillåter användning av ett stort redskapsprogram, inklusive en lättmonterad John Deere frontlastare som finns som tillval.

4M-seriens traktor specifikationer

Traktormodell

Motor hk

Transmission

Kraftuttag varv/min

Max. lyftförmåga kg

 4049M

49

e-hydrostat med tre utväxlings-områden
12/12 e-Power reversering
540 1400

4066M

66

e-hydrostat med tre utväxlings-områden
12/12 e-Power reversering
540 1400

 

Copyright © 2018 Deere & Company.
Med ensamrätt