PRESSRELEASER   1 april 2022

John Deere utökar partnerskapet med Kramp i Europa

John Deere utökar partnerskapet med Kramp i Europa

Walldorf, 1 april 2022 – Efter den framgångsrika lanseringen av partnerskapet mellan John Deere och Kramp i Tyskland, Spanien, Frankrike och Polen, utökas nu samarbetet till att gälla även Danmark, Sverige och Rumänien.

Kramp har etablerat en position som en av Europas största grossister för reservdelar och tillbehör. John Deere har ett grundmurat rykte för kundsupport och produktuppbackning genom att tillhandahålla högkvalitativa originaldelar och tjänster för företagets alla maskiner. Under den första fasen har partnerskapet visat sig ge fördelar i form av både kund- och återförsäljartillfredsställelse.

John Deere och Kramp har gemensamma värderingar som handlar om att prioritera kunden och tillhandahålla kvalitetsprodukter. Enligt Paul Leathem, Director of Aftermarket and Customer Solutions i Europa: ”Vi är särskilt måna om att kunderna ska få en upplevelse som utmärker sig under våra produkters hela livstid. Att upprätthålla kärnvärderingarna är ett åtagande hos båda företagen, och genom att utöka partnerskapet med Kramp till fler marknader kan vi erbjuda våra återförsäljare och kunder ett produktutbud som sträcker sig bortom det heltäckande utbudet av originaldelar.”

I och med samarbetet utökar John Deere tillgängligheten på reservdelar i Europa. Alla återförsäljare i Danmark, Sverige och Rumänien kommer nu att erbjuda ett heltäckande sortiment av Kramp-delar, tillsammans med John Deeres befintliga original- och Remandelar, samt den nya produktlinjen ”Alternatives by John Deere”. I utbudet från Kramp ingår delar för skogsbruk, trädgårdsskötsel, detaljhandel, verkstad, samt maskindelar. Alla delarna kan beställas online via en modern plattform. Sofistikerad logistik säkrar snabb leverans.