PRESSRELEASER   7 mars 2022

John Deere förlänger livstiden för tidigare maskiner

John Deere förlänger livstiden för tidigare maskiner

Walldorf, 7 mars 2022 – På många lantbruk används tidigare maskiner som fortfarande presterar alldeles utmärkt, även om de inte är de senaste modellerna. Det krävs regelbundet underhåll för att säkra hög prestanda och låga driftskostnader. För att säkerställa prestandan hos tidigare maskiner, har John Deere utökat sitt kontrollprogram genom att erbjuda inspektionen Expert Check 7+ och dessutom ett helt nytt reservdelssortiment.

Nya Expert Check 7+ fungerar på exakt samma sätt som det befintliga Expert Check-programmet. Den är en heltäckande inspektion med 140 kontrollpunkter, specifikt utformad för maskiner som är sju år eller äldre. Återförsäljare använder särskilda checklistor för att utföra detaljerade tekniska diagnoser för ett stort antal modeller. Expert Check 7+ täcker inte bara in tidigare John Deere 6-, 7- och 8-serien traktorer, utan också självgående sprutor, rundbalspressar och C-, W- och T-serien tröskor.

John Deere introducerar också en ny reservdelslinje, ”Alternatives by John Deere”. De nya, alternativa reservdelarna tar plats bredvid de originaldelar och Reman-delar som John Deere sedan tidigare erbjuder. ”Alternatives by John Deere” har utvecklats specifikt för tidigare maskiner som används i mindre utsträckning, och som därför utsätts för mindre slitage.

Med dessa förändringar, har John Deere anpassat reservdels- och serviceprogrammen specifikt för maskiners användningsfrekvens och ålder. Alla delar genomgår en John Deere certifieringsprocess som garanterar deras kvalitet och säkrar att alla delar passar respektive maskin på allra bästa sätt.