PRESSRELEASER   Oktober 07, 2020

SKOVTEKNIK DK UTSEDD TILL FÖRSÄLJNINGS- OCH SERVICEPARTNER FÖR JOHN DEERES SKOGSMASKINSKUNDER I DANMARK

John Deere Forestry stärker kontinuerligt sin distributionskanal i världsklass genom ett professionellt och kundorienterat återförsäljarnätverk, som i nära samarbete med John Deere främjar en dominerande position för John Deeres produkter på marknaden. John Deere Forestry är nu stolta att kunna välkomna Skovteknik DK som auktoriserad återförsäljare i Danmark.

Företaget Skovteknik DK, med säte i Frederikshavn, Danmark, har varit försäljnings- och tjänsteleverantör för svenska John Deere Forestry AB sedan 2002. Skovteknik DK blir nu en oberoende återförsäljare för John Deeres skogsmaskiner i Danmark.

Skovteknik DK har kundservice, reservdels- och maskinserviceanläggningar i Fredrikshavn, Vinderup och Randers. Dessutom har Skovteknik DK en tjänsteleverantör i Sorö. – Våra kundtjänstanläggningar är väl positionerade för att serva våra danska kunder. Och vår professionella och erfarna personal har servat John Deeres skogsmaskinskunder i nästan 20 år. Detta skapar förutsättningar för en stark marknadsandel i Danmark, förklarar Skovteknik DKs VD och ägare, Claus Kammer.

– Skovteknik DK har ett mycket bra rykte för beprövade, högkvalitativa reservdelar och servicesupport för sina skogsmaskinskunder. Utnämningen av Skovteknik till auktoriserade återförsäljare i Danmark är en del av vår tillväxtstrategi, avslutar Pekka Leppänen, chef för Försäljning och återförsäljarutveckling på John Deere Forestry Oy.

För mer information kontakta

Jenny Book
Communications Specialist
Tel. +46 70 375 83 55
BookJenny@JohnDeere.com

John Deere Forestry Oy har sitt säte i Tammerfors, och det är också här som vi utvecklar våra skogsmaskiner. I Tammerfors finns även vår marknadsföringsavdelning för Europamarknaden. Företaget har närmare 760 anställda i Finland. John Deeres skogsmaskiner tillverkas i Joensuu i östra Finland. Mer information hittar du på www.JohnDeere.se

Deere & Company (NYSE: DE) är världsledande när det gäller att tillhandahålla avancerade produkter och tjänster utvecklade för att öka lönsamheten för kunder som arbetar med förvaltning av skog och mark – kunder som odlar, skördar, utför anläggningsarbeten, berikar och bygger för att tillgodose världens dramatiskt ökande behov av livsmedel, drivmedel, bostäder och infrastruktur. Sedan 1837 har John Deere levererat innovativa produkter med en oöverträffad kvalitet byggt på en tradition av integritet. För mer information, besök vår webbplats: www.JohnDeere.com